Viritä pingviini

Kuvalähde

Viritä pingviini, joka tunnetaan myös nimelläVirvelit Crested PenguinjaVirvelisaaret pingviini, on pingviini Uudesta-Seelannista. Se kasvaa The Snaresissa, saariryhmässä etelärannan etelärannikolla Uudessa-Seelannissa. Snaresin saari on meripyhäkkö, johon ei pääse ihmisiä. Tällä hetkellä saarilla on noin 30000 paria virvelipingviiniä.

Tämä elinympäristö tarjoaa kohtuullisen ilmaston ja riittävästi kasvillisuutta pesien rakentamiseen ja lepäämiseen.Ansa pingviinitovat läheisesti sidoksissa Fiordlandin pingviinit .



Virvelien pingviinien ominaisuudet



Virvelipingviinit ovat keskikokoinen, keltaharjas pingviini, joka kasvaa noin 60 senttimetrin korkeuteen. Virvelit Pingviinit ovat tummansinisiä ja mustia yläosia.

Virvelipingviinit on kirkkaan keltainen kulmakarvaraita, joka ulottuu silmän yli muodostaen roikkuvan, tuuhean harjanteen. Heillä on paljas vaaleanpunainen iho sen suuren punaruskea nokan pohjassa.



valkoinen pentu saksanpaimenkoira

Virvelit Penguin Diet

Virvelit Pingviinit syövät erilaisia ​​kaloja, kalmareita ja krillejä, jotka asuttavat Etelä-Uuden-Seelannin lämpimät vedet. Kuten useimmat pingviinilajit tekevät, he ruokkivat matalalla harjoittelemalla sukeltamalla verkkojalkojensa ja vahvojen räpylöiden avulla työntäen heidät veden läpi jopa 15 mailia tunnissa.

Viritä pingviinin käyttäytymistä

Snares-pingviinin pesimäkausi alkaa alkukesästä, ja siirtomaiden sisällä taistellaan ja pilkataan usein alueen ja resurssien puolesta.



Parempana metsää tai varjostettua kasvillisuutta paritetut parit kaavavat maahan matalat reiät, jotka reunustavat ruohoja, lehtiä, oksia ja oksia.

Virvelit pingviini lisääntyminen

Munitaan kaksi munaa, mutta vain yksi poikaset selviävät. Molemmat vanhemmat pitävät munaa lämpimänä 31--73 päivää. Kun munat kuoriutuvat urospoikasista ja hoitavat poikasia 3 viikon ajan. Kun poikaset ovat 3-4 viikkoa vanhoja, ne muodostavat lastentarhan muiden poikasien kanssa. Molemmat vanhemmat ruokkivat poikasia päivittäin, kunnes se sulaa noin 75 päivässä. Tällä hetkellä se menee merelle huolehtiakseen itsestään.

Virheet Pingviinipetoiset

Vaikka heillä ei ole luonnollisia saalistajia, virvelipingviinien on taisteltava tavallisten merinisäkkäiden kuten Hookerin merileijonien kanssa.

Virvelien pingviinien suojelu

Virvelit pingviinit ovat tällä hetkellä IUCN: n luokittelemia haavoittuviksi, koska niiden lisääntymisalue on rajoitettu yhteen pieneen saariryhmään. Nykyisen populaation arvioidaan olevan noin 30000 pesimäparia.