Punainen kenguru kuvia ja tosiasioita

Punainen kenguruPunainen kenguru (Macropus rufus) on iso kenguru, jolla on lyhyt ja punaruskea turkki, joka vähitellen himmenee harrastajiaan ja raajojaan kohti. Siinä on neliön muotoinen kuono ja pitkät korvat, jotka on osoitettu päihin. Naiset ovat kevyempiä kuin urokset ja niiden väri on siniharmaa, hieman ruskeaa. Naaraiden alaosa on vaaleanharmaa. Kuivilla alueilla esiintyvillä naisilla on melkein sama väri kuin miehillä. Punaisen kengurun takaraajat ovat lihaksikkaita ja niiden eturaajoissa on pienet kynnet. Heidän jalkansa toimivat kuin kuminauhat. Uros voi hypätä jopa 9 metriä yhdellä harppauksella.

Miehen ruumiin pituus on jopa 1,4 metriä ja painaa noin 85 kiloa. Naisen rungon pituus on noin 1,1 metriä ja painaa noin 35 kg. Hännän pituus voi olla 3-3,3 jalkaa (0,9-1 metriä). Punaisen kengurun keskimääräinen korkeus on noin 1,5 metriä. Silmien sijainnin vuoksi punaisen kengurun näkölinja on noin 300 °.

Punainen kenguru tunnetaan pitävänsä sisäistä lämpötilaa noin 97 ° F: ssa (36 astetta) fyysisten, käyttäytymis- ja fysiologisten mukautusten avulla. Tähän sisältyy varjostuminen varjossa, kun lämpötila on korkea, hikoilu, nuoleminen ja eturaajojen huohottaminen sekä eristävä turkikerros. Nämä kengurut löytyvät enimmäkseen Australian keskiosista. He vaeltavat pienissä ryhmissä, jotka tunnetaan väkijoukoina. He mieluummin vaeltavat tavallisilla alueilla, joilla puita ja muuta kasvillisuutta on niukasti.

He ovat pääasiassa aktiivisia, kun on viileää illalla tai yöllä, ja yleensä mieluummin solidaarisuutta tai vaeltaa pienissä ryhmissä. Jokainen väkijoukko koostuu kolmesta kymmeneen kengurusta, mutta joskus ryhmässä voi olla useita satoja. Uroskengurut eivät ole puolustuskykyisiä, ja urosten keskuudessa voi olla taisteluita naispuolisesta lämmöstä ja suurimmasta urosta tulee hallitseva enemmistö naisista. Punaiset kengurut ovat krepuskulaarisia ja yöllisiä ja viettävät päiväsaikaan rentoutuen tai nukkumassa.

Tämä on kasvissyöjälaji, joka ruokkii ruohoja ja erilaista muuta kasvillisuutta. Se voi viettää pitkiä aikoja ilman vettä, kunhan vihreää kasvillisuutta on käytettävissä, ja sillä on myös kyky imeä kosteutta vihreistä kasveista.

Punakengurujen keskuudessa ei ole erityistä aikaa lisääntymiseen. Kasvatusjakso pidentyy ympäri vuoden. Naaras ei synny ennen kuin ensimmäinen vauva lähtee pussista. Tämä ainutlaatuinen kyky viivästyttää syntymää löytyy vain punaisista kenguru-naisista. Tätä kykyä viivästyttää syntymää kutsutaan alkion diapaukseksi. Tiineys kestää 33 päivää. Vauva jättää äitinsä pussin pysyvästi 235 päivän ikäisenä, mutta imee edelleen vuoden ikään saakka.

Kuva punaisesta kengurusta käyttäjä Fir0002 varten Flagstaff-valokuvat , lisensoitu GFDL

Avainsanat: netto

Missä eläintarhoissa niitä on?
Birminghamin eläintarha (Yhdysvallat), Los Angelesin eläintarha (Yhdysvallat) ja Saint Louis Zoological Park (Yhdysvallat)

Punainen kenguru on listattu vähiten huolestuttavaksi (LR / lc). Ei täytä riskiryhmää. Laajat ja runsaat taksot sisältyvät tähän luokkaan IUCN: n uhanalaisten lajien punaisessa luettelossa



Punainen kenguru on nimetty
Punainen kengurun nuori / vauva on nimeltään 'joey'. Naisia ​​kutsutaan 'flyer or doe' ja urokset 'boomer tai buck'. Punaista kengururyhmää kutsutaan joukoksi, joukoksi tai tuomioistuimeksi.
Maat
Australia
Joitakin faktoja
Punainen kenguru

Aikuisten paino : 55 kg (121 paunaa)



Suurin pitkäikäisyys : 25 vuotta

venäjän karhu koira kustannukset

Naisen kypsyys: 517 päivää



Miehen maturiteetti: 806 päivää

Raskaus: 33 päivää

Vieroitus: 360 päivää



havanese- ja lelu villakoirasekoitus

Pentueen koko: 1

Pentueiden väli: 241 päivää

Paino syntymän yhteydessä : 0,001 kg (0,0022 paunaa)

Paino vieroituksessa: 5 kg (11 paunaa)

punainen punainen nenä pitbulls

Aineenvaihdunnan nopeus: 31 W

ruskea ja valkoinen saksanpaimenkoira

Paino: 28,5 kg (62,7 paunaa)

Lämpötila: 35,85 ° C (96,53 ° F)

Lähde: Ikä , lisensoitu DC

Lisää eläimiä, jotka alkavat kirjaimella R