Pohjoisen taskussa kuvat ja tosiasiat

Pohjoinen tasku-gopher

Tilaus: Rodentia
Alajärjestys: Sciurognathi
Perhe: Geomyidae
Laji: Thomomys talpoides

Avainsanat: ruskea , valkoinen

Pohjoinen tasku-gopher on listattu vähiten huolestuttavaksi vähiten huolestuttavaksi (LR / lc). Ei kelpaa riskialttiimpaan luokkaan. Laajat ja runsaat taksot sisältyvät tähän luokkaan IUCN: n uhanalaisten lajien punaisessa luettelossa



Maat
Kanada ja Yhdysvallat
Joitakin faktoja
Pohjoinen tasku-gopher

Aikuisten paino : 0,104 kg (0,2228 paunaa)



Naisen kypsyys: 356 päivää

Raskaus: 28 päivää



Vieroitus: 40 päivää

Pentueen koko: 5

Pentueita vuodessa: 1



Paino syntymän yhteydessä : 0,003 kg (0,0066 paunaa)

Aineenvaihdunnan nopeus: 1 W

Paino: 0,098 kg (0,2156 paunaa)

Lämpötila: 35,85 ° C (96,53 ° F)

Lähde: Ikä , lisensoitu DC

Faktoja pohjoisesta taskukaverista

ARIZONA 1971: Pohjoisia taskuurheilijoita löytyy kuusen ja vuoren nurmilta, Grand Canyonin yhteisöistä (Hoffmeister, 1971) * 34 *.

Ympäristön saastuminen on vähentynyt rajusti, mikä on mahdollinen rajoittava tekijä kilpailu ravinnosta ja elinympäristöstä pohjoisen tasku-gopherin kanssa.

htm) Pohjoinen taskurapu (Thomomys talpoides) on esimerkki maassa asuvista lajeista, jotka selvisivät purkauksesta maanalaisen uransa turvakodissa.

pitbull-sekoitus saksanpaimenkoiran kanssa

Lloyd Glenn Ingles Pohjoinen tasku-gopher on tiukka runkoinen, paksu jäsen Rodentian järjestyksessä.

Montanan valtionyliopisto Pocket Gophersin hallinta Montanassa Video - Pohjoisia taskuoppaita löytyy koko Montanasta.

UUSI MEKSIKO: 1975: Uudessa Meksikossa pohjoinen taskurapu on puisto- ja niitylajike osavaltion pohjoisosassa sijaitsevissa korkeammissa metsissä.

Pohjoinen tasku-gopher - Pohjoisen tasku-gophers on nimetty poskipussistaan, joka toimii ruoan säilytysastiana, yleensä harmahtavanruskea, pienillä tummilla silmillä ja pienillä pyöreillä korvilla.

Northern Pocket Gopher on 'tuhooja' (ei-toivottu organismi), jota voidaan hallita torjunta-aineiden avulla.

Northern Pocket Gopher- tai Thomomys-talpoidit on lueteltu IUCN: n punaisella listalla (1996) alemman riskin / vähiten huolestuttavana.

PDF-pohjoiset taskulamput ovat haittaa maanomistajille, jotka korjaavat viljelykasveja, erityisesti sinimailasen (Burt & Grossenheider 1980).

aihe, tosiasia, pohjoinen taskukuppi, jolla on tieteellinen nimi Thomomys talpoides, on eräänlainen taskukapula,

Thomomys talpoides on latinankielinen nimi pohjoiselle tasku-gopherille, pienelle nisäkkäälle, joka on syntyperäinen Luoteis-Minnesotassa ja Pohjois-Dakotassa.

Thomomys talpoides on pohjoinen tasku-gopher, joka tunnetaan hyvin laajasta kaivotoiminnastaan ​​muodostuneista likapaloista.

Ruokatottumukset Pohjoisia taskuruokia voidaan parhaiten kuvata yleisiksi kasvinsyöjiksi. ( Koko teksti )

Kuten muutkin gophers, pohjoinen tasku gopher on fossorial, mikä tarkoittaa, että se elää maan alla. ( Koko teksti )

Pohjoinen tasku-gopher, Thomomys talpoides, on yksi kolmesta tasku-gopher-lajista (yhdessä Idaho-tasku-gopherin ja Bottan tasku-gopherin kanssa), joka on kotoisin Utahista, jossa se on laajalle levinnyt ja runsas. ( Koko teksti )

Thomomys-talpoideja esiintyy hyvin valutetuissa vuoristossa. ( Koko teksti )

Pohjoinen tasku-gopher on lähes jauhettu oravan koko (kokonaispituus 6 ½ - hieman yli 9 tuumaa (165-235 mm), se painaa 2 ¾ - 4 5/8 unssia (78-130 g). ( Koko teksti )

Leveysalue Coloradossa: Pohjoiset taskurikkarit ovat yleisiä useissa elinympäristöissä, joiden korkeus on noin 1525 m (5000 jalkaa). ( Koko teksti )

Pohjoinen tasku-gopher (Thomomys talpoides) on esimerkki maassa asuvista lajeista, jotka selvisivät purkauksesta maanalaisen uransa suojaan. ( Koko teksti )

Pohjoinen taskukapula (Thomomys talpoides) on esimerkki ( Koko teksti )

tärkeä rajoittava tekijä, koska tasankojen taskurikkojen tärkein elinympäristö, korkean ruohon preeria, on vähentynyt huomattavasti ympäristön saastuminen on mahdollinen rajoittava tekijä kilpailu ravinnosta ja elinympäristöstä pohjoisen taskurapun kanssa on toinen tekijä, joka rajoittaa elinympäristön laajentumista ( Koko teksti )

Pohjoinen tasku-gopher on pienempi osavaltiomme tasku-gopher-lajista ja painaa alle neljänneksen puntaa verrattuna tasangon tasku-gopherin yli puoleen puntaan. ( Koko teksti )

Lisää eläimiä, jotka alkavat N: llä