Pohjoinen pilkkulintu

Pohjoinen pilkkulintu lisääntyy Kaakkois-Kanadassa, Yhdysvalloissa, Pohjois-Meksikossa, Bahamalla, Caymansaarilla ja Suurilla Antillilla. Se korvataan etelämmäksi lähimmällä elävällä sukulaisellaan, trooppisella pilkkulinnulla. Myös uhanalainen laji Socorro Mockingbird liittyy läheisesti toisiinsa, toisin kuin aikaisemmin.

Kuva pohjoisesta pilkkulinnusta on saanut lisenssin Creative Commonsilta Attribuutio .
Alkuperäinen lähde: Charlie MockingBird Parker Backyard Birds Cary NC 0816Ladannut Snowmanradio
KirjoittajaKameran sijainti

Pohjoinen pilkkulintu on luokiteltu vähiten huolestuttavaksi. Ei kelpaa riskialttiimpaan luokkaan. Tähän luokkaan kuuluvat laajalle levinneet ja runsaat taksot.



Pohjoinen pilkkulintu, Mimus polyglottos, on ainoa pilkkulintu, jota tavallisesti esiintyy Pohjois-Amerikassa. Tämän lajin kuvaili linnu ensimmäisen kerran Systema naturaessa vuonna 1758 nimellä Turdus polyglottos. Pohjoinen pilkkulintu lisääntyy Kaakkois-Kanadassa, Yhdysvalloissa, Pohjois-Meksikossa, Bahamalla, Caymansaarilla ja Suurilla Antillilla. Se korvataan etelämmäksi lähimmällä elävällä sukulaisellaan, trooppisella pilkkulinnulla. Myös uhanalainen laji Socorro Mockingbird liittyy läheisesti toisiinsa, toisin kuin aikaisemmin. Lisää



laulamassa talosi ulkopuolella, pihallasi saattaa olla pohjoinen pilkkulintu. Nämä kapeat runkoiset harmaat linnut ilmeisesti kaatavat kaiken värinsä persoonallisuuteensa. He laulavat melkein loputtomasti, jopa joskus yöllä, ja häiritsevät räikeästi alueelleen tunkeutuvia lintuja, lentävät hitaasti heidän ympärillään tai kallistuvat kohti heitä, jalat ojennettuina ja heiluttavat kirkkaan valkoisia siipimerkkinsä. Lisää

Pohjoiset pilkkulinnut syövät pääasiassa hyönteisiä kesällä, mutta syksyllä ja talvella ne siirtyvät enimmäkseen hedelmien syömiseen. Nämä linnut syövät maata tai kasvillisuutta; he lentävät myös ahvenelta kiinni ruokaa. He syövät pääasiassa hyönteisiä, pieniä sammakoita, liskoja, marjoja ja siemeniä. Heidän on nähty juovan mehua äskettäin karsittujen puiden leikkauksista. Ruokailun aikana he levittävät siipensä usein erikoisella kaksivaiheisella liikkeellä valkoisten laikkujen esittämiseksi. Lisää



Pohjoisella pilkkulinnulla on laaja kantama, jonka arvioidaan maailmanlaajuisesti olevan 10000000 neliökilometriä. Pohjois-Amerikassa ja läheisillä saarivaltioilla ja alueilla kotoisin oleva lintu suosii lauhkeaa, subtrooppista tai trooppista metsää ja pensaiden ekosysteemejä sekä maaseutupuutarhoja ja heikentyneitä entisiä metsäalueita. Tämän linnun maailmanpopulaation arvioidaan olevan 45 000 000 yksilöä, eikä siinä ole merkkejä laskusta, joka edellyttäisi sisällyttämistä IUCN: n punaiseen luetteloon. Lisää

Pohjoinen pilkkulintu on suhteellisen merkityksetön lintu, jota on katsottava, mutta upea kuunneltava. Sen tieteellinen nimi polyglottot on hämmästyttävä kyky jäljitellä muita lintujen kappaleita ja ääniä Lisää

Pohjoinen pilkkulintu löytyy suurimmasta osasta Yhdysvaltojen mannerosaa Etelä-Oregonista Pohjois-Utahin kautta Newfoundlandiin ja etelästä Meksikoon. Elinympäristö Pohjoinen pilkkulintu asuu avoimessa maassa, jossa on paksuuksia, viljelysmaata ja autiomaata. Ruokavalio Pohjoinen pilkkulintu syö muurahaisia, kovakuoriaisia, heinäsirkkoja, siemeniä ja marjoja. Elinkaaren pilkkaava lintuparastuskausi on maaliskuusta elokuuhun. Lisää



Pohjoinen pilkkulintu, keskikokoinen laululintu, on ylhäältäpäin himmeä ja sen alapuolet ovat vaaleammat. Pitkän hännän valkoiset ulkohäntä höyhenet ja valkoiset siipilaikat näkyvät lennon aikana. Elämän historia Naurettava lintu on yksi valtion yleisimmin havaituista linnuista. Lisää

Pohjoiset pilkkulinnut voivat laulaa jopa 200 kappaletta. Näitä ovat muiden lintujen laulut, hyönteisten ja sammakkoeläinten äänet ja jopa satunnaiset mekaaniset äänet. 1700-luvun loppupuolella ja koko 1800-luvun ajan häkeissä olevien pilkkulintujen markkinat olivat vahvat. 1900-luvun alkupuolella pilkkulinnun kuuluisan äänitaidon innoittamana tämä vaatimus johti Philadelphian, St. Louisin ja muiden suurten kaupunkien lähellä olevien populaatioiden lähes sukupuuttoon. Lisää

Pohjoinen pilkkulintu, Mimidae-perhe, on yksi 31 lintulajista, jotka esiintyvät läntisellä pallonpuoliskolla. Tämän ryhmän 11 ​​lajia, mukaan lukien Bahama Mockingbird, esiintyy Pohjois-Amerikassa. Pohjoinen pilkkulintu, tai 'monikielinen jäljitelmä', tunnetaan erottuvasta harmaasta höyhenestä, suurista valkoisista siipipaloista ja näennäisesti väsymättömästä kappaleiden ohjelmistosta. Lisää

Pohjoinen pilkkulintu tunnetaan ainutlaatuisesta kyvystään jäljitellä monia erilaisia ​​lintulauluja, jotka pystyvät jäljittelemään yli kolmekymmentä erilaista lintujen kutsua peräkkäin. Tämän suuren lajikkeen pituus on 9-11 tuumaa. Siinä on vaaleat silmät, harmaa päällyste, pitkät mustat hännät ja pitkät jalat, alapuolella beige tai valkoinen. Ulkohännän höyhenet ovat valkoisia, kun taas siivet ovat pääosin mustia, paksut valkoiset raidat ja läiskät. Lisää

Pohjoinen pilkkulintu on uskomaton laululintu, mutta sen laulun perusteella on melkein mahdotonta tunnistaa. Se on jäljitelmä. Se jäljittelee muiden lintujen lauluja ja sekoituksia sekä muita ääniä, jotka se kuulee. Se laulaa kardinaalin suloisen laulun yhden minuutin ajan ja kokenut poikamies yrittää havaita vaikeasti saavutettavan Buntingin seuraavaksi. Lisää

Pohjoisilla pilkkulinnuilla on poikkeukselliset äänikyvyt - he voivat laulaa jopa 200 kappaletta, mukaan lukien muiden lintujen kappaleet, hyönteiset ja sammakkoeläimet, jopa satunnaisen mekaanisen melun. Pohjoinen pilkkulintu on myös Floridan, Teksasin, Tennesseen ja Mississippin osavaltion lintusymboli. Naurettava laulu - video: BirdCinema. Lisää

amerikkalainen punainen kultainen noutaja

Elinympäristö ja leviäminen: Pohjoinen pilkkulintu on levinnyt laajasti, ja se on viime vuosina laajentanut kantaansa paljon kauempana pohjoiseen. Ne vaihtelevat koko Pohjois-Amerikassa Etelä-Kanadasta etelään Meksikoon. Heidät on jopa otettu käyttöön ja perustettu Havaijille. Pilkkulinnut elävät ympäri vuoden Texasissa, missä he usein käyvät nurmikoilla ja puutarhoissa kaupunki- ja maaseutuympäristössä, avoimen metsän reunoilla, viljelysmailla, puron varrella ja harjaisissa aavikoissa. Lisää

Pohjoinen pilkkulintu on Tennesseen osavaltion lintu. Tieteellinen nimi on tarkoituksenmukaisesti Mimus polyglottos, käännettynä 'monikielisenä jäljittelijänä'. Nimi korostaa pilkka-linnun kykyä jäljitellä paitsi kymmeniä muiden lintujen kappaleita, mutta myös ihmisen tekemiä laitteita, kuten soittimia, varoituskelloja, matkapuhelimia, autosarvia ja kutisevia saranoita. Pilkkulintu tunnetaan monille talon omistajille sen laulun elinympäristöstä (jotkut kuvailisivat vastenmielistä) kuutamoisina keväisin. Lisää

Northern Mockingbird on keskikokoinen laululintu. Siinä on ohut ja tumma silmälinja ja keltaisesta oranssiin silmät. Bill on ohut ja musta, ruskea pohja. Siinä on kaksi valkoista siipipalkkia ja suuret laastarit siipissä, jotka on helppo nähdä lennettäessä. Häntä on pitkä, valkoisilla ulkosulkuilla ja mustilla keskihäntäteillä. Yläosat ovat vaaleanharmaita, alaosat ovat valkeaa. Jalat ovat pitkiä ja hämäriä. Molemmat sukupuolet näyttävät samanlaisilta. Lisää

Pohjoiset pilkkulinnun urokset perustavat pesivän alueen helmikuun alussa. Jos nainen saapuu hänen alueelleen, mies etsii naista ensimmäisten aggressiivisten puheluiden ja, jos hänestä ei kiinnosta, pehmeämmät puhelut. Kun pari on muodostettu, heidän laulustaan ​​tulee lempeämpi. Pohjoiset pilkkulinnut ovat yleensä yksiavioisia, ja naaras voi palata saman uroksen luo edellisestä kaudesta. Sekä uros että naaras pohjoinen pilkkulintu ovat mukana pesänrakennuksessa. Lisää

Pohjoinen pilkkulintu rakentaa oksapesän tiheään pensaseen tai puuhun. Se puolustaa aggressiivisesti tätä pesää ja ympäröivää aluetta muita lintuja ja eläimiä, myös ihmisiä vastaan. Kun saalistaja on pysyvä, naapurialueiden pilkkalinnut, jotka kutsutaan erillisellä puhelulla, voivat liittyä hyökkäykseen. Muut linnut voivat kokoontua katsomaan, kuinka pilkkaavat linnut häiritsevät tunkeilijaa. Naurettavien lintujen halukkuus pesiä talojen lähellä, kovat ja tiheät kappaleet sekä aluepuolustus ärsyttävät usein ihmisiä. Lisää

Myytävänä mastiffi lab pentuja

Pohjoinen pilkkulintu on ollut Texasin osavaltion lintu vuodesta 1927 lähtien. Heidän tieteellinen nimensä Mimus polyglottos, käännettynä monikielisenä jäljittelijänä, korostaa pilkkaavan linnun hämmästyttävää kykyä jäljitellä täydellisesti yli kolmen tusinan lintulajia. Naurettava lintu voi myös taitavasti toistaa muiden eläinten ääniä sekä joitain ihmisen tekemiä laitteita, kuten soittimia, varoituskelloja ja kutisevia saranoita. Lisää

Pohjoinen pilkkulintu, ympärivuotinen asukas suurimmalla osalla kantoa, on tunnettu monimutkaisesta, loistavasta, jäljittelevästä kappaleestaan ​​ja alueen, pesän ja nuorten kiusallisesta puolustuksestaan. Omnivora, tämä laji syö monenlaisia ​​hedelmiä ja hyönteisiä suosimalla elinympäristöjä, kuten puisto- ja viljeltyjä maita, toista kasvua matalilla korkeuksilla ja lähiöissä, joissa se yleensä ruokkii hyönteisiä niitetyllä nurmikolla. Lisää

pohjoinen pilkkulintu Keväällä pohjoinen pilkkulintu saattaa laulaa koko yön. Tämä lintu huijaa usein jopa hyvin kokenutta lintuharrastajaa. Laulaen muiden lintulajien kappaleita lintuharrastajan on kuunneltava tarkkaan erottaakseen kuka laulaa. Pohjoiset pilkkulinnut ovat ainutlaatuisia, koska ne puolustavat kahta erillistä aluetta. Yksi on lisääntymisalue, joka on tyypillistä useimmille linnuille. Toinen on heidän syksyn ja talven ruokinta-alue. Lisää

Ääni: Pohjoinen pilkkulintu on erinomainen jäljittelijä monille lajeille. Sen oma laulu erottuu kuitenkin tiukasta vaihtelevien lauseiden mallista, joka toistetaan yleensä kaksi kuusi kertaa, ja sen jälkeen seuraa erillinen tauko, jonka jälkeen aloitetaan toinen kuvio. Kuuntele krrDEE-krrDEE-krrDEE. Sen kutsu on kova chak tai käheä puhe. Lisää

Pohjoinen pilkkulintu on 9-11 tuumaa pitkä. Hoikka, pitkä häntä. Harmaa yläpuolella ja vaalea alapuolella. Hännän ulkosulat ovat valkoisia. Kaksi siipipalkkia kummassakin siivessä ja suuret valkoiset laastarit siipien alla näkyvissä lennon aikana. Kohteliaisuus ja parittelu: Miehet perustavat yleensä pesivän alueen jo helmikuusta eteenpäin. Naaraat pysyvät pidempään talvehtimisalueellaan. Lisää

· Pohjoinen pilkkulintu on osavaltion lintu Arkansasissa, Floridassa, Mississippissä, Tennessee ja Texas. · Se on Pohjois-Amerikan tunnetuin laululintu. · Pilkkulintu on tullut tunnetuksi useissa kappaleissa, mukaan lukien ”Kuuntele pilkkulintua” ja “Mockingbird”, sekä kirjassa ja elokuvassa ”To Kill A Mockingbird” (otsikko viittaa siihen, että on synti tappaa) pilkkulintu, koska ne eivät vahingoita ketään ja tuottavat niin kauniita kappaleita). Lisää

Pohjoinen pilkkulintu (Mimus polyglottos) on laajamittainen ympärivuotinen asukas useimmissa 48 alemman maan osavaltiossa (ja Meksikossa), ja sitä löytyy itse asiassa kaikista viidestä osavaltiosta, jotka ovat nimenneet sen. Se kuuluu Mimidae-perheeseen, joka on yksi 11 pohjoisamerikkalaisesta lajista 4 suvussa, joihin kuuluvat harmaa kissalintu ja thrasherit. Lisää

Pohjoinen pilkkulintu istui UCLA: n kasvitieteellisen puutarhan aidalla, kadun toisella puolella Delta Delta Delta Sororitystä. Kuva: Jason Finley, 1.3.2005 Northern Mockingbird, jonka nokka pesimäistä ainetta on juuri päättynyt irrottaa läheinen palmu UCLA: n kasvitieteellisessä puutarhassa. Kuva: Jason Finley, huhtikuu 2005. Lisää

Pohjoinen pilkkulintu on ainoa pilkkulintu, jota löytyy Pohjois-Amerikasta, vaikka laji on ollut tiedossa 1700-luvun puolivälistä lähtien. Pohjoinen pilkkulintu on läheisessä yhteydessä kahteen muuhun lajiin, jotka löytyvät Yhdysvaltojen eteläpuolelta, ja nämä ovat trooppinen pilkullinen lintu ja Socorron pilkullinen lintu. Vaikka pilkulintuja ei ole yleistä, tiedetään, että myös Euroopassa on ollut rajallinen määrä pilkkulintuja. Lisää