Magellanic-pingviini

Kuvalähde

Magellanic pingviinion eteläamerikkalainen pingviini, joka kasvaa Argentiinan rannikolla, Chilessä ja Falklandin saarilla, ja muutama muuttaa Brasiliaan.

Magellanin pingviini on Spheniscus-pingviinien joukossa. Sen lähimmät sukulaiset ovat Afrikkalainen pingviini , Humboldt-pingviini ja Galapagos-pingviini .



Magellanic-pingviini on lämpimän sään pingviinien suurin. Tämä pingviini nimettiin Ferdinand Magellanin mukaan, joka näki heidät ensimmäisen kerran vuonna 1519 ensimmäisellä matkallaan Etelä-Amerikan kärjessä.



musta laboratorionpaimenkoiranpentu

Magellanic Penguin -ominaisuudet

Kuten sen kolme muuta läheistä sukulaista Spheniscus-suvussa, Magellanic-pingviinin selässä on mustanruskea sävy ja rinta ja runko ovat valkoisia. Magellanin pingviinien arkkuissa on hajanaisia ​​mustia pisteitä.



Magellanin pingviini voidaan erottaa Humboldt ja Afrikan pingviinit kahden etuosan ylittävän bändin kautta. Yksi nauha on leveä musta nauha leuan alla ja toinen on ylösalaisin hevosenkengän muotoinen vatsassa. Sisään Humboldt-pingviinit , tämä bändi on hieman epätäydellinen ja sisään Afrikan pingviinit se puuttuu. Magellanin pingviinit ovat erittäin tiheitä höyheniä: yli 70 neliötuumaa kohti. Heidän höyhenissään on öljyä vedeneristykseen.

lab sekoitettu nyrkkeilijään

Heidän 'smokki' -asu ei vain anna heille hieman koomista ilmaa, vaan se auttaa myös piilottamaan heitä saalistajilta. Heidän valkoinen vatsaan sekoittuu kirkkaan aurinkoon maalla, kun taas heidän musta selkänsä sulautuu tummiin valtameren aaltoihin. Magellanic-pingviinit ovat noin 70 senttimetriä korkeita ja painavat noin 4 kiloa. Kasvukauden lämpimämmän sään aikana magellanipingviinit menettävät höyhenet silmiensä ympärillä. Kun se alkaa taas kylmä, höyhenet kasvavat takaisin.

Magellanic Penguin Diet

Magellanin pingviinit ruokkivat vedessä saalistaen seepia, sardiini, kalmari, krilli ja muut äyriäiset, jotka on saatu suhteellisen matalasta harrastussukelluksesta. Magellanic-pingviinit juovat merivettä suodattamalla suolan suolaa erittävillä rauhasillaan.



Magellanin pingviinikäyttäytyminen

Magellanin pingviinit ovat erinomaisia ​​pitkän matkan uimareita ja metsästävät usein ryhmissä saaliin kiinni saamiseksi. Siipien kuten melojen avulla he voivat saavuttaa yli 15 mailin tuntinopeuden.

Magellanic-pingviinien lisääntyminen

Magellanin pingviinien pesimäkausi on syyskuun lopusta helmikuun alkuun, kun aikuiset tulevat rantaan perustamaan pesimäpaikkoja löysissä pesäkkeissä. Luonnollisesti ujo ja yksinäinen maalla paritetut parit pesivät syvissä koloissa (usein piilossa siellä häiriintyneinä), joissa naaras munii kaksi munaa. Sekä uros että naaras ovat vastuussa poikasten hoidosta, usein vuorotellen 10–15 päivää, kun taas muut metsästävät ruokaa. Munien kuoriutuminen kestää viidestä kuuteen viikkoa, ja poikaset pysyvät urassa vielä kuukauden, kun he sulavat aikuisten höyheniinsä. 60-70 päivän ikäiset poikaset ovat valmiita lähtemään merelle.

Magellanic Penguin Predators

Magellan-pingviinejä satunnaisesti saalistavat eteläinen merileijona. Vartioimattomat tai hylätyt poikaset ja munat joutuvat merilevän lokkiin ja jättiläismäiseen.

pohjoisen inuiitti koiran temperamentti

Magellanic Penguin Conservation

Miljoonat Magellanic-pingviinit elävät edelleen Chilen ja Argentiinan rannikolla, mutta pääasiallisia uhkia näille lajeille ovat suurten pesimäpesäkkeiden haavoittuvuus öljyvuodoille ja kalakannan väheneminen sekä saalistajat, mukaan lukien aikuisilla ruokkivat merileijonat ja jättiläinen petrels saalistavat pingviinin poikasia.