Maccoa Duck

Aikuisilla miehillä on kastanjanrunko, sininen lasku ja musta pää. Aikuisilla naisilla on harmaa-ruskea runko, tummanharmaa lasku ja tummanruskea kruunu, nape ja posken raita.

Kuva Maccoa Duckista on saanut lisenssin Creative Commonsilta Nimeä-jaa samalla tavalla .
Alkuperäinen lähde: Monkey BoyPermission (Tämän tiedoston uudelleenkäyttö) Alastair Rae latasi tämän kuvan, joka oli alun perin lähetetty Flickr.com-sivustoon, käyttäen Flickr-latausrobottia 13. helmikuuta 21.45 (UTC) (keskustelu). Sinä päivänä se oli lisensoitu alla olevan lisenssin nojalla. Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic -lisenssillä. Olet vapaa: jakamaan - kopioimaan, levittämään ja lähettämään teosta
Kirjoittaja: Monkey BoyPermission (Tämän tiedoston uudelleenkäyttö) Alastair Rae latasi tämän kuvan, joka oli alun perin lähetetty Flickr.com-sivustoon, käyttäen Flickr-latausrobottia 13. helmikuuta 21.45 (UTC) (keskustelu). Sinä päivänä se oli lisensoitu alla olevan lisenssin nojalla. Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic -lisenssillä. Olet vapaa: jakamaan - kopioimaan, levittämään ja lähettämään teosta

Maccoa-ankka on luokiteltu lähellä uhattuna olevaksi (NT), se on lähellä kelpoisuustodistusta tai todennäköisesti täyttää uhanalaisen luokan lähitulevaisuudessa.



keltainen lab kultainennoutaja sekoita pentuja

Maccoa-ankka (Oxyura maccoa) on pieni (48-51 cm) pitkä afrikkalainen jäykkä pyrstö ankka. Aikuisilla miehillä on kastanjanrunko, sininen lasku ja musta pää. Aikuisilla naisilla on harmaa-ruskea runko, tummanharmaa lasku ja tummanruskea kruunu, nape ja posken raita. Tämä ankka kasvaa kahdella pääalueella: Itä-Afrikassa Sudanista ja Etiopiasta Tansaniaan ja lännestä itään Zaireen ja Etelä-Afrikasta Zimbabwesta Kapin maakuntaan Etelä-Afrikkaan. Lisää



Maccoa-ankka-naaras, Strandfontein Sewerering Works, Western Cape, Etelä-Afrikka. Oxyura maccoa (Maccoa-ankka) Kypsymätön Macco-ankka. Sukellus-ankka, jolla on erottuva jäykkä häntä, jota se joko pitää tasaisena veden pinnan kanssa tai pysyy ilmassa. Se on alueen ainoa jäykkä pyrstö ankka. Lisää

Maccoa Duck on osa jäykkiä pyrstöankkoja. Siinä on pitkät jäykät hännän höyhenet, jotka on pystytetty 45 °: een linnun levossa. Siinä on myös suuri turvonnut sininen lasku. Siitoshöyhenen Maccoa Duck-uros on kastanjarunkoinen. Jäykkä häntä on mustanmuotoinen. Lennossa nähdään ylemmät siivet ovat tummanruskeat ja siipien alla harmahtavan valkoiset. Vatsa- ja allehäntäiset höyhenet ovat valkeahkoa. Selkä ja selkä ovat harmaita. Pää ja niska ovat mustia. Lisää



maltalaisia ​​ja shitzu-pentuja

Tietoja makaka-ankasta tutkitaan ja kirjoitetaan parhaillaan, ja ne ilmestyvät pian. Todennus - Nämä tiedot odottavat lajien asiantuntijan todentamista, ja ne päivitetään mahdollisimman pian. Jos pystyt auttamaan, ota yhteyttä: arkive@wildscreen.org.uk Viitteet - 1. IUCN: n punainen luettelo (lokakuu 2009) http: //www.iucnredlist. Lisää

Maccoa-ankkoja on harvaan Etelä-Afrikassa. Botswanassa oli joitain kirjaa tästä ankasta 1970-luvulla ja 1980-luvun alussa Jwanengilta, Natalta, Moshanengilta ja Pitsanelta. Myöhemmin Maccoasin todettiin olevan säännöllinen Botswanan kaakkois- ja itäosassa, ja jalostus on todistettu Jwanengin golfkerhon padolla ja useilla pienillä pannuilla. Heitä ei ole Okavangon suistoalueella ja Chobe-joella, mutta satunnaisesti niitä esiintyy Makgadikgadin alueella. Lisää

miltä presa canario -koira näyttää

maccoa duck krugerin kansallispuiston linnut Maccoa Duck (latinankielinen nimi Oxyura maccoa) on kuvattu Roberts Birds of Southern Africa -lehdessä, 7. painos. Tällä linnulla on ainutlaatuinen Roberts-numero 117, ja löydät täydellisen kuvauksen linnusta sivulta 89 ja myös kuvan Maccoa-ankasta sivulta 96. Maccoa-ankka kuuluu Dendrocygnidae-luokiteltujen lintujen perheeseen. Tällä sivulla näkyvä Krugerin kartta näyttää alueet (oranssinväriset), joilla tämä lintu on tunnistettu. Lisää



alle 10 Maccoa Ducksia Eluanata-Nanjan kosteikolla. Kaikki paitsi yksi näytti olevan joko naisia ​​tai kypsymättömiä, koska oikeastaan ​​ilmeisiä miehiä ei ollut läsnä, ainakin 42-kertaisella alueellani eteläiseltä rantaviivalta. Huom: Tarkistin huolellisesti pään ja laskun erot: muodon, kuvion, sävyn ja värin. Vain yksi lintu erottui erilaisena ja se oli aivan alussa ja (hän?) Katosi melkein välittömästi. Lisää