Galapagosin kelta-kruunattu yönhaikara

Kuvalähde

Keltainen harmaahaikara, on pienempi haikara, ulkonäöltään samanlainen kuin Black-kruunattu yöherkku. Keltainen harmaahaikara kasvaa noin 21 tuumaan ja siipien kärkiväli on 44 tuumaa. Se on melko pieni, pitkäjalkainen, lyhytkaulainen haikara, jolla on musta lasku. Sitä esiintyy yleensä lampien, soiden ja matalien metsien ympärillä. Keltainen harmaahaikara on tukeva harmaahaikara, jolla on jauhesininen tai harmaa runko ja ruskeanvalkoiset täplät. Heidän kasvonsa ovat mustavalkoisia ja heidän kruununsa / harjanteensa ovat vaaleankeltaisia ​​ja pyyhkäisevät takaisin palkkina.

Keltaisella harmaahaikaralla on suuret ja punaiset silmät ja raskas, musta nokka.



Keltainen harmaahaikara on hyvin harvinainen ja vaikeasti havaittavissa oleva lintu. Tämän linnun, kuten minkä tahansa linnun, löytämiseksi on ymmärrettävä, millainen sen elämä on.

Milloin ja missä se on, on ennustettavissa, mutta joskus se on vain onnea. Aurinko laskee ja nousee asettaa aikataulun toiminnalle. Korkea vuorovesi ja laskuvesi voivat tarjota monille aikaa syödä tai aikaa rakentaa pesiä.

Keltainen harmaahaikara on vaikea lintu nähdä. Sitä kutsutaan Night Heroniksi sen yötottumusten takia. Se tykkää viileistä nukkumispaikoista ja pesimisestä seisovan veden päällä. Näyttää siltä, ​​että se poimii tumman sävyn syvällä metsässä tai luolissa laguunien reunalla tai vedessä seisovassa puupalatsissa.



Keltainen Crested Night Heron munii vaalean sinivihreitä munia tikkujen alustalle, jonka keskellä on syvennys, joka on vuorattu lehdillä. . . ei ole helppo vierailla, koska se näyttää suosivan oksia, jotka työntyvät veden yli.

Keltainen harmaahaikara ruokkii rapuja, simpukoita, sammakoita, etanoita ja pieniä käärmeitä. Sen kellertävän vihreät jalat seisovat vedessä noin 2 tai 3 tuumaa syvällä tarttumaan pieniin korallisinisiin rapuihin. Se heittää heidät kurkkuunsa tyypillisellä haikaralla. Heidän yhteinen lentokutsunsa on korkea, kirisevä kuori, joka kuulostaa 'kowk' tai 'kaow'.

Lisää Galapagoksen rannalintuja:



Suuri sininen haikara | Lava Heron | Keltainen harmaahaikara | Galapagos Flamingo | Amerikkalainen osteris | Willets | Whimbrels | Musta kaulainen paalu