Galapagosin ruskeat pelikaanilinnut

MAINOS Kuvalähde

Ruskeat Pelikaanilinnut

Ruskea Pelikaanilöytyy kaikkialta Galapagos-saarista, uimalla veden yli, sukeltaa ja sukeltaa mangrovepuissa. Ruskeat pelikaanit ovat kooltaan noin 41 tuumaa ja siipien kärkiväli 90 tuumaa. Ruskean pelikaanin Galapagos-populaation sanotaan olevan Pelikaanin linnun endeemisiä (ainutlaatuisia) alalajeja.



Aikuiset ruskeat pelikaanit voidaan erottaa lapsistaan ​​höyhenensä perusteella. Aikuisilla on valkoinen kaula, harmaa-ruskea ylävartalo ja ruskea / musta alakeho.



Ruskeassa Pelican-vauvassa on harmaat kasvot, harmaa iho ja jalat, harmaa lasku ja ruskea runko.

feist (koira)

Brown Pelican on erittäin siro lentäjä. Se kohottaa ilmassa olevat lämpötilat helposti ja sulavasti. Päinvastoin, niin siro kuin taivaalla, sen sukellus merelle on jonkin verran matala ja huolimaton.



Ruskea Pelicansin sielu-sukellustarkoitus on ruokaa varten, ja se tulee vesille nokan ollessa auki, siivet ojennettuna ja kaksi isoa jalkaa levitettynä takana. Kun vesi on veden alla, pelikaani ansaitsee kaloja ja useita litraa vettä gular sacissa. Ruskea pelikaani istuu hetken yrittäen poistaa vettä pitäen kiinni kaloista. Toisinaan se menettää saaliinsa.

Ruskeat pelikaanit rakentavat pesänsä mangrovepuihin tai mataliin rannikkopensaisiin, kuten suolapihoihin. Naaraspuoliset ruskeat pelikaanit munivat kahdesta kolmeen munaa ja molemmat vanhemmat osallistuvat inkubaatioon ja ruokintaan.

Ruskea Pelikaani kuuluu Pelecaniformes-perheeseen, ja kaikista näistä lajeista Pelikaanilla on suurin gular sac, josta nuoria ruokitaan. Ruskeat pelikaanit lisääntyvät ympäri vuoden, mutta yksittäisillä pesäkkeillä on taipumus lisääntyä suunnilleen samaan aikaan joka vuosi.



saksanpaimenkoira labradoriseos

Ruskea pelikaani on onnistunut kasvattamaan jälkeläisensä, mutta valitettavasti monet nuoret kuolevat nälkään, koska ruskean pelikaanin ruokintatekniikkaa on jonkin verran vaikea oppia eikä monet nuoret voi hallita sitä.

Lisää Galapagosin merilintuja:

Sinijalkainen poikasen lintu | Punainen jalkainen poikasen lintu | Naamioitu Booby Bird | Nazca Booby Bird | Ruskea Pelikaani | Fregatti linnut | Galapagos Penguins | Heilutti Albatrossiä | Punainen laskutettu trooppinen lintu | Audubonin nivelvesi | Storm Petrel Bird | Niele pyrstö lokki | Lentämätön merimetso | Lava Gull | Ruskea Noddy Tern | Valkoinen poskipäinen ankka