Fawn-breasted Bowerbird

Fawn-breasted Bowerbird on levinnyt Uudessa-Guineassa ja Pohjois-Australiassa, jossa se asuu trooppisissa metsissä, mangrovealoissa, savannipuistoissa ja metsänreunoissa. Sen ruokavalio koostuu pääasiassa viikunoista, hedelmistä ja hyönteisistä. Pesä on löysä kuppi, joka on tehty pienistä sauvoista puuhun. Itse kaari on avenue-tyyppinen, jossa on kaksi sauvan seinän sivua ja yleensä koristeltu vihreillä marjoilla.

Kuva Fawn-rintainen Bowerbirdistä on saanut lisenssin Creative Commonsilta Attribuutio .
Alkuperäinen lähde: Oma työ
Kirjoittaja: Stavenn

Fawn-breasted Bowerbird on luokiteltu vähiten huolestuttavaksi. Ei täytä riskiryhmää. Tähän luokkaan kuuluvat laajalle levinneet ja runsaat taksot.



Fawn-breasted Bowerbird, Chlamydera cerviniventris on keskikokoinen, jopa 32 cm pitkä, lintu, jossa on harmahtavan ruskea täplikäs valkoinen höyhen, musta lasku, tummanruskea iiris, keltainen suu ja alla oleva oranssi harrastus. Molemmat sukupuolet ovat samanlaisia. Naaras on hieman pienempi kuin uros. Fawn-breasted Bowerbird on levinnyt Uudessa-Guineassa ja Pohjois-Australiassa, missä se asuu trooppisissa metsissä, mangrovelehdoissa, savannipuistoissa ja metsänreunoissa. Sen ruokavalio koostuu pääasiassa viikunoista, hedelmistä ja hyönteisistä. Lisää



* Fawn-breasted Bowerbird, Chlamydera cerviniventris Huomaa, että harmaa kissalintu (Dumetella carolinensis) ja musta kissalintu (Melanoptila glabrirostris) Amerikasta ja Abessinian kissalintu (Parophasma galinieri) Afrikasta ovat etuyhteydettömiä lintuja, jotka kuuluvat eri perheisiin. Viitteet - 1. ^ a b Frith, Clifford B. (1991). Forshaw, Joseph. toim. Eläinten tietosanakirja: Linnut. Lontoo: Merehurst Press. s. 228–331. ISBN 1-85391-186-0. Lisää

Fawn-breasted Bowerbird Chlamydera cerviniventris 2009 IUCN: n punaisen luettelon luokka (BirdLife Internationalin arvioimana - IUCN: n lintujen virallinen punaisen luettelon viranomainen): vähiten huolestuttava alueen koon kriteeri (esiintymisen laajuus 30%: n lasku kymmenen vuoden tai kolmen sukupolven aikana). Lisää



amerikkalainen kiusaaja koiranpentu

Fawn-breasted Bowerbird on levinnyt Uudessa-Guineassa ja Pohjois-Australiassa, jossa se asuu trooppisissa metsissä, mangrovealoissa, savannipuistoissa ja metsänreunoissa. Iso Bowerbird, on yleinen ja näkyvä asukas Pohjois-Australiassa. Länsi Bowerbird on Bowerbird, joka on yleinen kuivalla Keski-Australiassa ja Pilbaran alueella Länsi-Australiassa. Pilkullinen Bowerbird on levinnyt laajalti Queenslandin sisämaahan ja Uusi Etelä-Wales. Lisää