Erektioharjainen pingviini

MAINOS Kuvalähde

Pystykorvainen pingviinion pingviini Uudesta-Seelannista.

Pystyharjat pingviinit lisääntyvät Bounty- ja Antipodes-saarilla. Kokonaisväestö on noin 200 000 pesimäparia.



Tämä on keskikokoinen, keltaharjattu, mustavalkoinen pingviini, joka kasvaa noin 60 senttimetrin korkeuteen.



kultainennoutaja sekoitettuna villakoiraan

Pystyharjalla pingviinillä on sinertävän mustasta suihkumusta yläosat ja osien alapuolelta valkoiset sekä leveä, kirkkaan keltainen kulmakarvaraita, joka ulottuu silmän yli muodostaen lyhyen, pystyn harjanteen.



täysi verinen sininen nenäkuoppa

Pystysuuntaisen harjaantuneen pingviinin ominaispiirteet ovat pitkälle harjamaisten höyhenten erottuvat ylöspäin pyyhkäisevät harjat, jotka ulottuvat laskun pohjasta pään yläosaan. Pystyharjatut pingviinit pystyvät nostamaan ja laskemaan jäykät harjashöyhenensä, mitä kukaan muu harjapingviini ei voi tehdä.

Pystyharjalla pingviinillä on suklaanruskeat silmät ja yhdensuuntaiset sivut laskun yläosassa. Erektioharjaisia ​​pingvinejä kutsutaan joskusSclaterin pingviinit”.

Erektioharjainen pingviiniruokavalio

Pystyharjat pingviinit syövät kaloja ja krillejä lähellä meren pintaa ja voivat matkustaa pitkiä matkoja etsimään ruokaa.



Erektioharjainen pingviinikäyttäytyminen

Erektioharjaiset pingviinit ovat hyvin seurallisia ja pesivät suurissa pesäkkeissä, jotka sijaitsevat lähellä Rockhopper-pingviinien pesäkkeitä. He pesivät suurissa rajuissa pesäkkeissä, jotka sijaitsevat lähellä Rockhoppers-pesäkkeitä ja niiden kanssa. Pesiä vastaan ​​taistelu on yleistä näissä pesäkkeissä, koska tärkeimmät pesimäpaikat ovat usein vaikeita ja kilpailu voi olla kovaa.

Erektioharjainen pingviinien lisääntyminen

Pystyharjatut pingviinipesät ovat yksinkertaisia ​​asioita, jotka koostuvat usein vain muutamasta kivestä ja pienestä mutasta ja joskus vuorattuina ruoholla. Munitaan kaksi munaa, joista ensimmäinen menetetään yleensä laiminlyönnin, hedelmöittymisen epäonnistumisen tai hormonaalisen signaalin väärän suuntaamisen vuoksi. Toinen muna on jopa kaksi kertaa suurempi kuin ensimmäinen ja on ainoa vakavasti inkuboitu. Poikaset lentävät helmikuussa ja aikuiset palaavat merelle talveksi maaliskuun sulatuksen jälkeen.

Erektioharjaiset pingviinipetoajat

Pystysuuntaiset harjatut pingviinit ovat saalistautuneet skuasilla ja turkis hylkeillä.

täysikasvuinen sininen kantapää

Erektioharjainen pingviinien suojelu

Erect-crested-pingviinien nykyinen tila on uhanalainen populaation vähenemisen ja pienen, kahdelle sijainnille rajoitetun lisääntymisalueen vuoksi.