Chilen Flamingo

Se kasvaa lauhkeassa Etelä-Amerikassa Ecuadorista ja Perusta Chileen ja Argentiinaan ja itään Brasiliaan; se on tuotu Saksaan ja Alankomaihin. Kuten kaikki flamingot, se asettaa yhden liidun valkoisen munan mutakammioon.

Chilen Flamingo on luokiteltu lähellä uhattuna olevaksi (NT), se on lähellä kelpoisuustodistusta tai todennäköisesti täyttää uhanalaisen luokan lähitulevaisuudessa.



chiwawa ja pomeranian sekoitus

Chilen flamingo (Phoenicopterus chilensis) on suuri laji (110-130 cm), joka liittyy läheisesti Karibian flamingoon ja suur flamingoon, joiden kanssa sitä pidettiin joskus spesifisenä. Tämä artikkeli seuraa käsittelyä julkaisussa Ibis (2002) 144 707-710. Se kasvaa lauhkeassa Etelä-Amerikassa Ecuadorista ja Perusta Chileen ja Argentiinaan ja itään Brasiliaan; se on tuotu Saksaan ja Alankomaihin (raja-alueen siirtomaa, Zwilbrockervenn). Kuten kaikki flamingot, se asettaa yhden liidun valkoisen munan mutakammioon. Lisää



Chilen Flamingo Las Vegasin eläintarhassa Chilen Flamingosin ryhmä Houstonin eläintarhassa Chilen flamingo Adelaiden eläintarhassa Ulkoiset linkit - * Flamingo Resource Center - kokoelma flamingoja koskevia resursseja ja tietoja * Chilen Flamingo (Phoenicopterus chilensis) -videot ja -valokuvat Internet Bird Collection -viitteet - Lisää

Chileläiset flamingot ovat 4-5 jalkaa korkeita ja voivat painaa missä tahansa 13-16 puntaa. Heillä on pitkä kaula ja pitkät, kapeat jalat. Heidän laskunsa on taivutettu alaspäin keskeltä. Suurin osa heidän ruumiistaan ​​on peitetty vaaleanpunaisissa höyhenissä, joissa on tummemmat vaaleanpunaiset ja mustat siivet. Heidän jalkansa ovat himmeän keltaisia ​​tai kelta-harmaita, ja niiden nivelten ja vaaleanpunaiset jalat ovat tummanpunaisia. Flamingos lukitsee heidän Lisää



Chileläinen flamingo-poika Sea Worldissä 4. Michiganin yliopiston eläin monimuotoisuus -verkko 5. Birminghamin eläintarhan verkkosivusto 6. Omat henkilökohtaiset havainnot 7. Chilen Flamingo Roger Williams Parkin eläintarhassa 8. Chilen Flamingo Lowry Parkin eläintarhassa 9. Lisää

Chileläisillä flamingoilla on enemmän mustaa nokan päässä ja vaaleat, kellertävän harmaat jalat, joissa on punaiset polvet (oikeastaan ​​nilkat) ja jalat. Elinikäiset flamingot elävät yleensä 20-30 vuoden välillä, ja jotkut villit flamingot elävät yli 50 vuotta. Ruokavalio luonnossa: vähäiset levät, piilevät (meren ja makean veden levät), vedessä elävät selkärangattomat, kasvien siemenet ja hyvin pienet kalat. Lisää

Chilen flamingot ovat suuri flamingolaji. Niiden korkeus on 1,1–1,3 m, siipien kärkiväli on 1,2–1,5 m ja paino 2,5–3,5 kg. Ne ovat väriltään vaaleanpunaisia, mutta kypsymättömät linnut ovat harmaita ennen kuin he saavat täysikasvuisen höyhenensä. Heillä on pitkät, harmaat jalat ja vaaleanpunaiset polvet. Lisää



Ensimmäinen eurooppalaisessa eläintarhassa kuoriutunut flamingo oli Chilen flamingo Baselin eläintarhassa vuonna 1958. Siitä lähtien Baselissa kasvoi yli 389 flamingoa, jotka jaettiin muille eläintarhoille ympäri maailmaa. Suhde ihmisiin - Muinaisessa Roomassa flamingo-kieliä pidettiin herkkuina. Andien kaivostyöläiset ovat myös tappaneet flamingoja rasvansa vuoksi, jonka uskotaan parantavan tuberkuloosia. Muinaiset egyptiläiset uskoivat flamingojen olevan jumalan Ra elävä esitys. Lisää

HABITAT: Chilen flamingoja löytyy Etelä-Amerikan molemmilta rannikoilta, Keski-Perusta ja Argentiinasta. RUOKAVALIO: Nämä linnut syövät pieniä katkarapuja, matoja, hyönteisten toukkia ja vesikasveja. He saavat vaaleanpunaisen värinsä luonnollisesta karotenoidipigmentistä, jota löytyy heidän syömistään elintarvikkeista. Vankeudessa heille syötetään valmistettu ruokavalio, joka sisältää luonnollista pigmenttiä värin säilyttämiseksi. Lisää

Chilen flamingo on lintu, joka on kotoisin Etelä-Amerikan eteläosilta, mukaan lukien Uruguay, Bolivia, Peru, Argentiina ja Chile. Chilen flamingo on suuri lintu, joka on suunnilleen sama nykyään kuin 30 miljoonaa vuotta sitten. Chilen flamingoa, joka pystyy elämään ankarissa olosuhteissa, esiintyy yleensä paljon, koska heidän parvillaan voi olla tuhansia jäseniä. Kuvaus - 1. Lisää

Chilen flamingoa ei tällä hetkellä ole listattu uhanalaiseksi. Chilen flamingon lukumäärän arvioimisessa on kuitenkin ongelmia. Niiden kantama on hyvin suuri ja syrjäinen, ja se ulottuu moniin kansallisiin rajoihin, mikä tekee niistä vaikean seurata ja tutkia. Siksi tarkkoja summia ei ole saavutettu. Alue Chilen flamingoa ei tällä hetkellä ole listattu uhanalaiseksi. Chilen flamingon lukumäärän arvioimisessa on kuitenkin ongelmia. Lisää

Phoenicopterus ruber ja chileläiset flamingot Phoenicopterus chilensis ovat suurempia ja ruokkivat enimmäkseen selkärangattomia, kuten suolaveden kärpäset, katkaravut ja nilviäiset. He saavat nämä elintarvikkeet pohjamudasta kahlaamalla matalassa vedessä. Joskus he uivat saadakseen ruokaa ja toisinaan 'ylöspäin' (hännän höyhenet ilmassa, pää veden alla) kuin ankat. San Diegon eläintarhassa ja villieläinpuistossa flamingoja ruokitaan erityisellä pellettiruokavaliolla, joka on valmistettu flamingoja varten. Lisää

Chilen flamingo on pitkä, iso runkoinen lintu, jolla on pitkä kaula ja pieni pää. Suurimmalla osalla flamingoja, mukaan lukien tämä laji, on vaaleanpunainen höyhenpeite ja setelit. Tämä flamingo-alalaji on hieman pienempi kuin Karibian flamingo ja siinä on harmaat jalat, joissa on vaaleanpunaiset nauhat nivelissä. KOKO: Noin 80-145 cm (31-57 tuumaa) NAISET Naaraat ovat yleensä pienempiä kuin urokset PAINO: Noin 1,9-3 kg (4,2-6. Lisää

Chilen Flamingo Phoenicopterus chilensis Vaihtoehtoiset nimet: tokoko (paikallinen nimi). Chilen Flamingo Phoenicopterus chilensis on yleisimpiä Etelä-Amerikan flamingoja. Vaikka se jakaa osan valikoimastaan ​​Andien ja Jamesin Flamingon kanssa, se liittyy läheisimmin Karibian ja Suur-Flamingoon. Nämä kolme lajia muodostavat yhdessä Phoenicopterus-suvun. Lisää

Akvaarion chileläiset flamingot ovat syntyneet ja kasvaneet San Diegon eläintarhassa. Valmistautuakseen saapumiseensa akvaarion lintuharrastajat vierailivat eläintarhassa ja muissa tiloissa saadakseen lisätietoja heidän hoidostaan ​​ja hoidostaan. Flamingot olivat noin kolmen vuoden ikäisiä, kun he tulivat akvaarioon vuonna 2010. Näyttelyssä flamingot haluavat 'pysyä lähellä toisiaan - he ovat parven lintuja', kertoo lintujen viljelyn apulaiskuraattori Aimee Greenebaum. He jopa haluavat syödä yhdessä. Lisää

Chilen flamingo-aiheen näkökohtia käsitellään seuraavissa Britannican paikoissa. Valikoimatut viitteet * flamingot (flamingo (lintu)) ... kaksi alalajia isommasta flamingosta: Karibian flamingo (P. ruber ruber) ja Vanhan maailman flamingo (P. ruber roseus) Afrikasta ja Etelä-Euroopasta ja Aasiasta. Chilen flamingo (P. chilensis) on pääasiassa sisämaalaji. Lisää

Chilen luonnontieteilijä Juan Ignacio Molina tunnisti Chilen flamingo ensimmäisen kerran tieteellisesti vuonna 1782. Vaikka chileläinen flamingo asuu Chilessä, se ei ole yksinomaan tälle maalle. Lisää

Chileläisiä flamingoja esiintyy Andien vuoristossa Perussa, Chilessä, Argentiinassa ja Boliviassa, missä he asuvat ylänköjärvissä. Tämä on Etelä-Amerikan suurin ja laajin flamingo. Sitä esiintyy parvissa, joiden lukumäärä voi vaihdella muutamasta yksilöstä kymmeniin tuhansiin. Chilelaji on pienempi ja vaaleampi kuin sukulaiset. Jalkan keskellä oleva nuppi on usein väärässä polvessa, mutta se on nilkka. Lisää

Chileläisen flamingon lasku on varustettu kampa-tyyppisillä rakenteilla, jotka mahdollistavat ruoan - pääasiassa levien ja planktonin - suodattamisen vedestä. Elämän historia Chilen flamingot elävät suurissa parvissa luonnossa ja vaativat ruuhkaisia ​​olosuhteita lisääntymisen stimuloimiseksi. Lisääntymiskauden aikana miehillä ja naisilla on erilaista käyttäytymistä kavereiden houkuttelemiseksi, mukaan lukien pään liputus - kääntämällä päänsä sivulta toiselle tandemina - ja siipien tervehdys, jossa siivet avataan ja suljetaan toistuvasti. Lisää

Chileläisiä flamingoja on niukasti tai niitä ei ole lainkaan järvissä, joissa on kaloja, mutta niitä esiintyy suuressa määrin järvissä, joissa ei ole ruokaa kilpailevia kaloja. American Zoo and Aquarium Association Lahjoita | Tietosuojakäytäntö | Sivukartta | Ostoskori | Etusivu Copyright 2006 Phoenix Zoo, kaikki oikeudet pidätetään. Lisää

Pitkän kaulan chileläisen flamingon höyhenpeite on vaaleanpunaisempaa kuin Suur-Flamingo, mutta ei niin vaaleanpunainen kuin Karibian serkku. Sillä on harmahtavia jalkoja, vaaleanpunaiset polvet ja jalat, ja alaspäin taivutetussa setelissä on enemmän mustaa - noin 50 prosenttia setelistä - kuin joissakin flamingoissa. Laskun sisäpuoli on vaaleanväristä ja laskuissa on tehokas sisäänrakennettu veden suodatusmekanismi, joka auttaa heitä syöttämään. Ensisijaisissa ja toissijaisissa siivissä on mustat kärjet. Lisää

Chileläisiä flamingoja esiintyy Perun keskustassa, Argentiinassa, Uruguayssa, Paraguayssa, Brasiliassa ja Falklandin saarilla. Pienempi flamingo asuu Afrikassa, Intiassa ja Etelä-Espanjassa. Jamesin flamingo löytyy Etelä-Perusta, Koillis-Chilestä, Boliviassa ja Argentiinassa. Andien flamingoja on Etelä-Perussa, Chilen pohjois-keskiosassa, Boliviassa ja Argentiinassa. Suuremmalla flamingolla on suurin levinneisyys, sillä populaatiot ovat Luoteis-Intiassa, Galapagos-saarilla, Lähi-idässä, Välimeren länsipuolella, Afrikassa, ja joitain löytyy jopa Euroopasta. Lisää

Chilen flamingo on vaaleanpunainen. 2. Höyhenvärit on johdettu karamenoidipigmenteistä, jotka löytyvät flamingon ruoasta. Flamingo-höyhenvärit on johdettu niiden ravinnossa olevista karotenoidipigmenteistä. Flamingo-höyhenvärit on johdettu niiden ravinnossa olevista karotenoidipigmenteistä. 3. Uros- ja naispuolinen flamingo-väri on sama. 4. Äskettäin kuoriutuneet poikaset ovat harmaita tai valkoisia. Lisää

laboratorion kuopan sekoituksen ominaisuudet

Chileläiset flamingot Edinburghin eläintarhassa Edinburghin eläintarhassa chileläisiä flamingojamme ruokitaan pellettien ruokavaliossa, joka on erityisesti suunniteltu ravintoväreillä, joita tarvitaan flamingojen pysymiseen 'vaaleanpunaisessa'. Pelletit kelluvat myös vedessä ja uppoavat vähitellen tarjoten linnuille mahdollisuuden käyttää kaikkea luonnollista ruokailukäyttäytymistään. Lisää

Chilen flamingot Las Vegasin eläintarhassa American Flamingo National Zoo Washington DC: ssä. Lisää

TILA: Chilen flamingo on lueteltu CITES-sopimuksen liitteessä II. Tässä liitteessä luetellaan suojelua tarvitsevat lajit, joiden katsotaan olevan uhanalaisia ​​ja todennäköisesti vaarassa, jos kauppaa ei säännellä. HUOM: * Jos elinympäristössä on kaloja, flamingoja ei ole, koska ne kilpailevat usein samasta ruoasta. Lisää

Chilen Flamingo (Phoenicopterus chilensis) on suuri laji (110-130 cm), joka on läheisessä yhteydessä Karibian Flamingoon ja Suur-Flamingoon, joiden kanssa sitä pidetään joskus spesifisenä. Lisää