Kardinaali Linnut

Kuvalähde

Kardinaalitkuuluvat Cardinalidae-heimoon ja luokkaan: Passeriformes, joka on ylivoimaisesti suurin lintulaji, joka voidaan erottaa kummallakin jalalla olevalla 4 nauhattomalla varpaallaan, 3 kynsiä osoittaa eteenpäin ja 1 kynsi taaksepäin. Kardinaalit ovat vahvoja lintuja, joita tavallisesti esiintyy lauhkeassa metsässä Pohjois-, Keski- ja Etelä-Amerikassa. Kardinaali on useiden harmaiden peippojen nimi ja pohjoinen kardinaali on luultavasti tunnetuin.

Kardinaalin kuvaus



Uros- ja naispuoliset kardinaalit eroavat toisistaan. Mieskardinaalit ovat loistava punainen väri, jossa on mustat naamiomaiset kasvot, jotka ulottuvat silmistä kurkkuun ja paksun punaisen nokan. Naisilla ja niiden nuorilla on ruskeavärinen väri, jonka siivissä, harjassa ja hännässä on punaisia ​​vihjeitä. Kardinaalit ovat melko suuria lintuja, joiden koko on 12 - 22 senttimetriä ja paino 11-85 grammaa lajista riippuen. Heillä on vahvat nokat siementen, pitkien pyrstöjen ja näkyvien harjanteiden murskaamiseen. Kardinaaleilla on taipumus istua kyynärpäässä, hännät osoittavat kohti maata.



Kardinaali elinympäristö

Kardinaalit suosivat elinympäristöjä avoimilla metsillä, pensailla, metsänreunoilla ja rakentavat pesänsä tiheisiin, sotkeutuneisiin viiniköynnöksiin ja pensaisiin. Niitä voidaan havaita myös puistoissa ja takapihoilla.

Kardinaalin ruokavalio

Kardinaalin ruokavalio on pääasiassa siemeniä. He istuvat matalissa pensaissa ja puissa ja etsivät siemeniä maahan, yleensä pareittain.



shih tzu ja yorkie

Kardinaalin käyttäytyminen

Kardinaalit voidaan tunnistaa heidän kovasta sirpauksestaan, jonka tuottavat sekä urospuoliset että naaraspuoliset kardinaalit, mikä on epätavallista pohjoisille laululinnuille. Kardinaalit ovat vaeltamattomia lintuja, jotka eivät molt tai vaihda väriä talvella. Siksi ne ovat edelleen upea näky, jota voi tarkkailla lumipeitteisillä takapihoilla.

Kardinaali lisääntyminen

Nuoret kardinaalit ovat ulkonäöltään samanlaisia ​​kuin aikuisten kardinaalit, mutta niiden väri on ruskea. Nuoret urokset, joilla on punainen väri kasvun aikana, ja nuoret naiset pysyvät ruskean värisenä. Nuoret kardinaalit nostetaan suurista, oksista ja kuoresta tehdyistä pesistä, jotka on vuorattu ruoholla.

Kardinaalin suojelun tila

IUCN luokittelee suurimman osan kardinaalilajeista ”vähiten huolestuneiksi”, vaikka jotkut ovat melkein uhanalaisina.