Brandtin merimetsot

Brandtin merimetsot ruokkivat joko yksin tai parvina, ja ne ovat mukautettavissa saalista valittaessa ja merenalaisessa elinympäristössä. Se ruokkii pieniä kaloja pinnasta merenpohjaan ja saa ne, kuten kaikki merimetsot, harjoittelemalla sukellusta käyttämällä jalkojaan työntövoimaa varten. Saalis on usein yleisin: Kalifornian keskustassa yleisimmin otetaan Sebastes-suvun kalliokaloja, mutta Brittiläisen Kolumbian ulkopuolella Tyynenmeren silli. Brandtin merimetsoja on havaittu etsivän yli 40 jalan syvyydessä.

Kuva Brandtin merimetsosta on saanut lisenssin Creative Commonsilta Attribuutio .
Alkuperäinen lähde: Lähetetty alunperin Flickriin Brandtin merimetsona
Kirjoittaja: Teddy LlovetPermission (Tämän tiedoston uudelleenkäyttö) Tämä kuva, joka oli alun perin lähetetty Flickr.com-sivustolle, ladattiin Commonsiin Flickrin latausrobotilla 23:58, 9. heinäkuuta 2010 (UTC), Howcheng (keskustelu). Sinä päivänä se oli lisensoitu alla olevan lisenssin alla. Tämä tiedosto on lisensoitu Creative Commons Attribution 2.0 Generic -lisenssillä. Sinulla on vapaa: jakaa - kopioida, levittää ja lähettää teos

Brandtin merimetsot luokitellaan vähiten huolestuneiksi. Ei täytä riskiryhmää. Tähän luokkaan kuuluvat laajalle levinneet ja runsaat taksot.



Selkeää kaikkina vuodenaikoina Brandtin merimetsot nähdään usein lentämässä pitkiä viivoja matalalla veden yläpuolella. He paistavat yhdessä ja ruokkivat offshore-parvissa, usein sekoitettuna muihin merilintuihin. Heitä nähdään joskus jopa etsimässä yhdessä merileijojen kanssa. He saavat suurimman osan ruoastaan ​​veden alla, sukeltaen jopa 150 jalkaan. takaisin alkuun Ruokavalio - Laaja valikoima kaloja muodostaa Brandtin merimetsojen ruokavalion. Jotkut katkaravut ja rapuja otetaan myös. Lisää



Brandtin merimetsot (Phalacrocorax penicillatus) on ehdottomasti merilintu merilintujen merimetsoperheestä, joka asuu Pohjois-Amerikan Tyynenmeren rannikolla. Se vaihtelee kesällä Alaskasta Kalifornianlahdelle, mutta Vancouverin saaren pohjoispuolella oleva väestö siirtyy talvella etelään. Sen erityinen nimi, penicillatus, on latinankielinen taidemaalarin siveltimelle (hiuskynä) viitaten sen kaulassa ja takana oleviin valkoisiin paloihin varhaisen pesintäkauden aikana. Lisää

Brandtin merimetsoilla on laaja kantama, arviolta 100 000 - 1 000 000 neliökilometriä. Se on kotoisin Pohjois-Amerikasta ja asuu neritisissä ja rannikko- tai supratidalisissa merialueissa. Lintupopulaation arvioidaan olevan 230 000 yksilöä. Nykyiset väestötrendit eivät ole lähellä väestön vähenemisen kynnysarvokriteerejä, mikä edellyttäisi sisällyttämistä IUCN: n punaiseen luetteloon. Nykyisen väestökehityksen vuoksi Brandt Cormorantilla on tällä hetkellä vähiten huolestuttava arviointitaso. Lisää



Tyynenmeren rannikon suuri merimetso, Brandtin merimetsoja löytyy vain meriympäristöistä. Lisää

Brandtin merimetsot ruokkivat joko yksin tai parvina, ja ne ovat mukautettavissa saalista valittaessa ja merenalaisessa elinympäristössä. Se ruokkii pieniä kaloja pinnasta merenpohjaan ja saa ne, kuten kaikki merimetsot, harjoittelemalla sukellusta käyttämällä jalkojaan työntövoimaa varten. Saalis on usein yleisin: Kalifornian keskustassa yleisimmin otetaan Sebastes-suvun kalliokaloja, mutta Brittiläisen Kolumbian ulkopuolella Tyynenmeren silli. Brandtin merimetsoja on havaittu etsivän yli 40 jalan syvyydessä. Lisää

Brandtin merimetsot, esimerkissämme oleva lintu, löytyvät Tyynenmeren rannikolta Washingtonin osavaltiosta etelään Cape St. Lucasiin Ala-Kalifornian eteläosassa. Tottumuksiltaan se on ahne ja kerää runsaasti kaikkialla, missä sen luonnollista kalaruokaa on runsaasti. Näillä parvilla on hyvin outo ulkonäkö ja niiden pitkät kaulat näyttävät lukuisina mustina sauvoina vetisellä pohjalla. Herra Leverett M. Lisää



Brandtin merimetsojen taivutettu elämähistoria - yleinen nimi ja alalaji heijastavat nimikkeistöä, joka oli käytössä kuvauksen kirjoittamisen aikaan. BRANDT CORMORANT PHALACROCORAX PENICILLATUS (Brandt) -TAVAT Tämä suuri, raskas, hyvin merkitty laji on ehkä tunnetuin, yleisimpiä ja tyypillisimpi merimetsä Tyynenmeren rannikollamme, joka löytyy kaikista sopivista paikoista Etelä-Alaskasta Ala-Kaliforniaan. Lisää

kultaiset laboratoriosekoituspennut

Brandtin merimetsot lentävät sumussa Kaakkois-Farallonin saarella. SFBayAxis. Lisää