Luokka: Linnut

Havaijilainen Petrel

Petreliä löydettiin aiemmin kaikilta Havaijin pääsaarilta Niʻihaua lukuun ottamatta, mutta nykyään se on enimmäkseen rajoitettu Haleakalā-kraatteriin Mauilla; pienempiä populaatioita on Mauna Loalla Havaijin saarella, Waimean kanjonilla Kauaʻin saarella, Lānaʻihalella Lānaʻilla ja mahdollisesti Molokaʻilla. Tietoa sandwichensiksen luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Normaalisiipinen Nightjar

Sitä löytyy kuivista savannan elinympäristöistä, joissa on hieman pensaikkoa. Pesää ei tehdä; kaksi pitkänomaista ja elliptistä munaa asetetaan paljaalle alustalle. Tietoja longipennis-luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Ibisbill

Ibisbill on kahlaajiin liittyvä lintu, mutta riittävän erottamiskykyinen ansaitsemaan oman perheensä Ibidorhynchidae. Se on harmaa, jossa on valkoinen vatsa, punaiset jalat ja pitkä alaspäin kaareva lasku sekä mustat kasvot ja musta rintanauha. Se tapahtuu Keski-Aasian ja Himalajan korkean tasangon vyöruusuilla. Se munii munansa jauhettuun raaputukseen ja ruokkii tietoa struthersiien luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

American Avocet

Tällä avocetilla on pitkät, ohuet, harmaat jalat, mikä antaa sille puhekielenimen, siniset varret. Höyhenpeite on takana mustavalkoinen, vatsan alla valkoinen. Kaula ja pää ovat kesällä kanelivärisiä ja talvella harmaita. Pitkä, ohut lasku kumotaan lopussa. Aikuinen on noin 45 cm pitkä. Tiedot americanan luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Willet

Willet, Tringa semipalmata, on suuri rantalintu perhosperheen perheessä. Se on hyvän kokoinen ja tukeva skolopasidi, suurin varrista. Sen lähin sukulainen on pienet keltajalat, paljon pienempi lintu, jonka ulkonäkö on hyvin erilainen lukuun ottamatta hieno, selkeä ja tiheä kaulan kuvio, jota molemmat lajit osoittavat höyhenissä. Tiedot semipalmatuksen luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Olkikaulainen Ibis

Olkikaulaiset ibiset ovat suuria, noin 60–75 cm pitkiä lintuja. Heillä on tummat siivet, jotka osoittavat värisevää, moniväristä kiiltoa auringonvalossa, ja niillä on tumma selkä ja kaulus. Suurin osa kaulasta on valkoista, samoin kuin alaosa ja alaosa. Heillä on pitkä, musta, kaareva lasku, ja heidän jalkansa ovat yleensä punaisia ​​lähellä yläosaa ja tummanharmaita kohti jalkoja. Olkimainen höyhen aikuisten kaulassa antaa linnulle yleisen nimen. Tietoa spinicolliksen luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Pyhä Ibis

Lintu pesii puupesäkkeissä, usein muiden isojen kahlaajien, kuten haikaroiden, kanssa. Se rakentaa tikkupesän usein baobabiin ja munii 2-3 munaa. Tiedot aethiopicuksen luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Hawfinch

Tämä lintu kasvaa kaikkialla Euroopassa ja lauhkeassa Aasiassa. Se asuu pääasiassa Euroopassa, mutta monet aasialaiset linnut muuttavat talvella etelämpään suuntaan. Se on harvinainen vaeltaja Alaskan länsisaarille. Tiedot kokkotraustien luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Vihreä kissalintu

Vihreä kissalintu ruokkii pääasiassa hedelmiä, kukkia ja muita kasveja. Niiden on raportoitu ruokkivan lapsiaan pienillä linnuilla tai matelijoilla. Tiedot crassirostris-luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Bahia Tapaculo

Bahia Tapaculo on lintulaji Rhinocryptidae-perheestä. Se on kotoperäinen Atlantin tasangon metsille Bahiassa, Brasiliassa. Viime aikoihin asti sitä pelättiin sukupuuttoon, mutta se on sittemmin löydetty uudelleen, ja se tunnetaan nyt Ilhéuksen, Maraún, Taperoán ja Valençan kunnista. Elinympäristön menetys uhkaa sitä edelleen hyvin, ja sen vuoksi BirdLife International ja IUCN pitävät sitä kriittisesti uhanalaisena. Yhdessä läheisesti sukua olevan White-breasted Tapaculon kanssa se oli aiemmin sijoitettu Scytalopus-sukuun, mutta näiden kahden lajin tiedetään nyt olevan lähempänä harjaslehtiä. Tiedot psykopompuksen luokittelusta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Reed Cormorant

Reed Cormorant, joka tunnetaan myös nimellä Long-tailed Cormorant, on lintu merimetsojen perheessä Phalacrocoracidae. Se kasvaa suuressa osassa Afrikkaa Saharan eteläpuolella ja Madagaskarilla. Se on asukas, mutta tekee joitain kausiliikkeitä. Tietoja afrikan luokittelusta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Täplikäs Shag

Tyypillisiin merimetsoihin verrattuna Spotted Shag on vaaleanpunainen lintu. Sen selkä on ruskea. Sen vatsa on vaalean siniharmaa, ja valkoinen jatkuu kaulan ja kasvojen sivuilla, mutta kurkku ja pään yläosa ovat tumman sinivihreitä. Parittelukaudella sillä on ilmeinen kaksoisharja. Seksuaalista dimorfismia on vähän. Tiedot punctatus-luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Länsi-ahne

Tämä on suurin pohjoisamerikkalainen 56-74 cm pitkä orava. Se on mustavalkoinen, pitkä, hoikka, joutsenmainen kaula ja punaiset silmät. Se sekoitetaan helposti Clarkin Grebeen, jolla on samat ominaisuudet, käyttäytyminen ja elinympäristö, ja hybridit tunnetaan. Tietoja occidentalis-luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Pienempi Flamingo

Pienempi flamingo on pienin ja lukuisin flamingo, luultavasti jopa kaksi miljoonaa yksittäistä lintua. Ne painavat yleensä 4,5 lb, ovat 3 jalkaa pitkiä, seisovat 3 jalkaa 3 korkeita ja siipien kärkiväli 3 jalkaa 3 tuumaa. Tiedot alaikäisten luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Hilseilevä Lorikeet

Saksan eläintieteilijä Heinrich Kuhl kuvaili hilseilevää Lorikeettia ensimmäisen kerran vuonna 1820. Muita nimiä, jotka tämä lintu tunnetaan, ovat Kulta ja Vihreä Lorikeet, Greenie, Vihreä Lorikeet, Vihreä ja Keltainen Lorikeet, Vihreä Keet, Vihreä Papukaija, Vihreä Purjo, Greenie ja Vihreä lehti. Sitä kutsutaan usein puhekielessä hilseileväksi. Sen spesifinen epiteetti on peräisin antiikin Kreikan juuresta klorovihreä ja latinalainen lepidotus-hilse. Tiedot klorolepidootin luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Yhteinen huono tahto

Monet pohjoiset linnut muuttavat talvelle lisääntymisalueella Keski- ja Länsi-Meksikossa, vaikka jotkut pysyvät pohjoisempana. Huomionarvoista on, että yhteinen köyhä tahto on ainoa lintu, jonka tiedetään menevän torporiin pitkäksi aikaa. Tämä tapahtuu levinneisyyden eteläreunalla Yhdysvalloissa, jossa se viettää suuren osan talvesta passiivisena piilotettuna kivipinoihin. Tästä on raportoitu Kaliforniassa ja Uudessa Meksikossa. Tällainen pitkittynyt raajan jakso on lähellä lepotilaa, jota ei tunneta muiden lintujen keskuudessa. Tohtori Edmund Jaeger kuvasi sen lopullisesti vuonna 1948 perustuen köyhään tahtiin, jonka hän löysi lepotilasta Kalifornian Chuckwallan vuoristossa vuonna 1946. Tietoja nuttallien luokittelusta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Avocet

Tämä laji saa englanninkieliset ja tieteelliset nimensä mustasta korkistaan, sellaisena kuin sitä kerran ovat käyttäneet eurooppalaiset asianajajat tai asianajajat. Tiedot avosettan luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Arktinen Skua

Tämä laji lisääntyy Pohjois-Euraasiassa ja Pohjois-Amerikassa, ja merkittävät populaatiot ovat pohjoisessa Skotlannissa. Se pesii kuivalla tundralla, korkeammilla tuntureilla ja saarilla, munien jopa neljä oliivinruskeaa munaa. Se on yleensä hiljainen lukuun ottamatta uusia ja valitettavia muistiinpanoja lisääntymisalueella. Kuten muutkin skuat, se lentää pesäänsä lähestyvän ihmisen tai ketun päässä. Vaikka se ei voi aiheuttaa vakavia vahinkoja, se on pelottava ja tuskallinen kokemus. Se on maahanmuuttaja, talvehtiva merellä tropiikissa ja eteläisissä valtamerissä. Tiedot loisten luokittelusta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Rock Firefinch

Rock Firefinchillä on siniharmaa lasku, uros punainen selkä ja naispuolinen punaruskea selkä, sekä aikuisten että nuorten alaikäisten ja leveiden primaarien. Tietoa sanguinodorsalien luokittelusta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Itä-Spinebill

Itä-Spinebill, Acanthorhynchus tenuirostris, on hunajalaji, joka löytyy Kaakkois-Australiasta metsä- ja metsäalueilla sekä puutarhoissa Sydneyn ja Melbournen kaupunkialueilla. Se on noin 15 cm pitkä, ja siinä on erottuva musta, valkoinen ja kastanjan höyhen, punainen silmä ja pitkä kaareva lasku. Tiedot tenuirostris-luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää