Luokka: Linnut

Chilen Flamingo

Se kasvaa lauhkeassa Etelä-Amerikassa Ecuadorista ja Perusta Chileen ja Argentiinaan ja itään Brasiliaan; se on tuotu Saksaan ja Alankomaihin. Kuten kaikki flamingot, se asettaa yhden liidun valkoisen munan mutakammioon. Tiedot chilensiksen luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Fidži Petrel

Fiji Petrel, joka tunnetaan myös nimellä MacGillivray's Petrel, on pieni, tumma kääpiö. Tiedot macgillivrayin luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Guanay merimetso

Guanay-merimetso on väriltään samanlainen kuin Kormormorantti, Phalacrocorax magellanicus, mutta suurempi, se on 78 cm: n päässä laskun kärjestä hännän päähän. Sen lasku on harmahtava ja pohjassa on punaista. Kasvot ovat punaisia ​​ja vihreä silmärengas. Siinä on ruusunpunaiset jalat. Pää, niska ja selkä ovat mustia samoin kuin reiden ulkoosat. Kurkun laastari, rinta ja vatsa ovat valkoisia. Höyhenen jalostuksessa sillä on muutama valkoinen höyhen pään ja kaulan sivuilla. Tiedot bougainvillii-luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Brandtin merimetsot

Brandtin merimetsot ruokkivat joko yksin tai parvina, ja ne ovat mukautettavissa saalista valittaessa ja merenalaisessa elinympäristössä. Se ruokkii pieniä kaloja pinnasta merenpohjaan ja saa ne, kuten kaikki merimetsot, harjoittelemalla sukellusta käyttämällä jalkojaan työntövoimaa varten. Saalis on usein yleisin: Kalifornian keskustassa yleisimmin otetaan Sebastes-suvun kalliokaloja, mutta Brittiläisen Kolumbian ulkopuolella Tyynenmeren silli. Brandtin merimetsoja on havaittu etsivän yli 40 jalan syvyydessä. Tiedot penicillatus-luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Kaktusreput

Toisin kuin pienemmät rungot, Cactus Wren on helposti nähtävissä. Sillä on voimakas ääni, joka on ominaista wrensille. Cactus Wren on paljon vähemmän ujo kuin suurin osa perheestä. Sen merkittävä valkoinen silmätipat, ruskea pää, aukotetut siivet ja pyrstö sekä täplikkäät hännän höyhenet helpottavat tunnistamista. Kuten useimmat sukuun kuuluvat linnut, sillä on hieman kaareva lasku. Seksuaalista dimorfismia on vähän. Cactus Wren syö pääasiassa hyönteisiä, kuten muurahaisia, kovakuoriaisia, heinäsirkkoja ja ampiaisia. Joskus se vie siemeniä ja hedelmiä. Syöttö alkaa myöhään aamulla ja on monipuolista; kaktusvirukset etsivät lehtien ja maaperän alla ja kaatavat esineitä etsimään hyönteisiä sekä ruokkivat suuremman kasvillisuuden lehdissä ja oksissa. Lämpötilan nousu aiheuttaa muutoksen ruokintakäyttäytymisessä hämärään ja viileämpään mikroklimaattiin, ja toiminta hidastuu kuumien iltapäivälämpötilojen aikana. Lähes kaikki vesi saadaan ruoasta, ja vapaasti seisovaa vettä käytetään harvoin edes löydettynä. Tiedot brunneicapilluksen luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Pieni musta merimetso

Aikuinen Itä-Perthissä Tietoja sulcirostris-luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Andien Flamingo

Kuten kaikki flamingot, se asettaa yhden liidun valkoisen munan mutakammioon. Tiedot andinus-luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Mustalaskullinen scythebill

Sen luonnollisia elinympäristöjä ovat subtrooppiset tai trooppiset kosteat alametsät ja subtrooppiset tai trooppiset kosteat vuoristometsät. Tiedot falculariuksen luokittelusta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Neotrooppinen merimetso

Neotrooppiset merimetsot tai oliivimetsät ovat keskikokoisia merimetsoja, joita esiintyy kaikkialla Amerikan tropiikissa ja subtrooppisissa alueissa Rio Granden keskiosasta sekä Yhdysvaltain lahden ja Kalifornian rannikoilta etelään Meksikon ja Keski-Amerikan kautta Etelä-Amerikan eteläosiin. Se kasvaa myös Bahamalla, Kuubassa ja Trinidadissa. Sitä löytyy sekä rannikoilta että sisävesiltä. Alalajeja on vähintään kaksi: P. b. mexicanus Nicaraguasta pohjoiseen ja P. b. brasilianus etelään. Tiedot brasilianuksen luokittelusta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Shag

Tämä on keskisuuri musta lintu, 68–78 cm pitkä ja 95–110 cm: n siipiväli. Siinä on pitkä pyrstö ja keltainen kurkku. Aikuisilla on pieni harja pesimäkaudella. Se erottuu suuresta merimetsosta pienimmän koon, kevyemmän rungon, ohuemman laskun ja lisääntyvien aikuisten höyhenen harjanteen ja metallisen vihreän sävyn ansiosta. Näiden erojen joukossa on, että shagilla on kevyempi, kapeampi nokka; ja nuorten shagissa on tummemmat alaosat. Eurooppalaisen Shagin hännässä on 12 höyhentä; suuri merimetso, 14 höyhentä. Höyhenten vihreä kiilto johtaa siihen, että vaihtoehtoinen nimi Green Cormorant annetaan joskus European Shagille. Tietoa aristoteliksen luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Hoarynpäinen Grebe

Lintu on saanut nimensä mustan pään hopeanvalkoisesta juovasta. Se on yleistä Australiassa, jonka väkiluku on noin 500 000. Sen elinympäristö on samanlainen kuin australialaisen kääpiön. Tiedot poliocephaluksen luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Jamesin Flamingo

Jamesin flamingo on pienempi kuin Andien flamingo ja on keskimäärin 3 metriä pitkä. Heillä on erittäin pitkä kaula, joka koostuu 19 pitkästä kohdunkaulan nikamasta, mikä mahdollistaa paljon liikkumista ja pään pyörimistä. Tietoa jamesin luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Intian merimetsot

Tämä on yleinen ja yleinen lintulaji, joka lisääntyy makean veden kosteikoissa. 3–6 munaa munitaan puun pesään. Tiedot fuscicolliksen luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Suurempi Flamingo

Suurflamingo on flamingo-perheen yleisimpiä lajeja. Sitä esiintyy osissa Afrikkaa, Etelä-Aasiassa ja Etelä-Euroopassa. Jotkut populaatiot ovat lyhyen matkan maahanmuuttajia, ja lisääntymisalueen pohjoispuolella olevat tiedot ovat suhteellisen usein; Kun otetaan huomioon lajin suosio vankeudessa, ovatko nämä todella villit yksilöt jonkin verran keskustelua. Pohjois-Keelingin saarilla nähtiin yksi lintu) vuonna 1988. Suur flamingo on Intian Gujaratin osavaltion lintu. Tietoja ruusun luokittelusta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Australialainen kääpiö

Se on erinomainen uimari ja sukeltaja, ja sukeltaa yleensä heti hälyttäessään ja ui veden alle. Tietoa novaehollandian luokittelusta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Fawn-breasted Bowerbird

Fawn-breasted Bowerbird on levinnyt Uudessa-Guineassa ja Pohjois-Australiassa, jossa se asuu trooppisissa metsissä, mangrovealoissa, savannipuistoissa ja metsänreunoissa. Sen ruokavalio koostuu pääasiassa viikunoista, hedelmistä ja hyönteisistä. Pesä on löysä kuppi, joka on tehty pienistä sauvoista puuhun. Itse kaari on avenue-tyyppinen, jossa on kaksi sauvan seinän sivua ja yleensä koristeltu vihreillä marjoilla. Tietoja cerviniventriksen luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Satiini Bowerbird

Kuten kaikki lintulinnut, Satin Bowerbird osoittaa erittäin monimutkaista seurustelukäyttäytymistä. Satin Bowerbirdsin perämiesvalintaa on tutkittu yksityiskohtaisesti Marylandin yliopiston College Parkin tutkijoiden joukossa. Miehet rakentavat erikoistuneita tikkurakenteita, joita kutsutaan jousiksi, ja ne koristavat sinisillä, keltaisilla ja kiiltävillä esineillä, jos niitä on saatavana, mukaan lukien marjat, kukat ja jopa kuulakärkikynät, juomapillit ja muut hävitetyt muovituotteet. Miehet kypsyessään käyttävät enemmän sinisiä esineitä kuin muut värit. Naiset käyvät näissä ja valitsevat, minkä uroksen he antavat pariutua heidän kanssaan. Bowersin rakentamisen lisäksi miehet suorittavat voimakkaita käyttäytymisnäytöksiä, joita kutsutaan tansseiksi kavereidensa houkuttelemiseksi, mutta naiset voivat kohdella niitä uhkana. Pesänrakennuksen ja inkubaation suorittavat yksin naaraat. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että naispuolinen perämies valitaan kolmessa vaiheessa: Tiedot violaceuksen luokittelusta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Hammaslaskettu kissalintu

Australialainen endeeminen, hampaalla laskettu kissalintu levitetään Koillis-Queenslandin vuoristometsiin. Sen ruokavalio koostuu pääasiassa metsäpuiden hedelmistä ja nuorista lehdistä. Tiedot dentirostris-luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Japanilainen merimetso

Japanilaisella merimetsolla on musta runko, jossa on valkoinen kurkku ja posket ja osittain keltainen lasku. Tiedot kapillaatin luokittelusta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää

Amerikkalainen flamingo

Amerikkalainen flamingo kasvaa Galápagossaarilla, Kolumbian rannikolla, Venezuelassa ja läheisillä saarilla Guyanojen ja Cape Orangein lisäksi Brasiliassa. Se kasvaa myös Meksikon Yucatánin niemimaalla ja Pohjois-Karibialla Bahamalla, Hispaniolassa, Kuubassa sekä Turks- ja Caicossaarilla. Suurinta osaa Etelä-Floridan havainnoista pidetään yleensä pakenevina, vaikka ainakin yksi Yucatánin niemimaalla poikana rypistynyt lintu on nähty Evergladesin kansallispuistossa, ja muut voivat olla aitoja vaeltajia Kuubasta. Tietoja kumien luokituksesta. Sisältää faktoja, kuvia ja artikkeleita.

Lue Lisää