Vesikarhu

MAINOS Kuvalähde

Vesikarhu(Acrocephalus paludicola) on vanhan maailman kääpiö, joka kasvaa lauhkeassa Itä-Euroopassa ja Länsi-Aasiassa. Sen väestö on arviolta 15 000 paria. Aquatic Warbler on keskikokoinen warbler ja on ohut lintu, jolla on hiekkainen höyhenpeite ja vaihteleva hieno musta raita. Tunnistavia ominaisuuksia ovat hiekkainen kruunu ja piikikäs näköinen häntä.

Sekä miehet että naiset ovat ulkonäöltään samanlaisia, ja nuorilla lapsilla ei ole viivoja rintaan ja kyljiin.



Vesikarhu lintu

Kuten useimmat warblers, se on hyönteissyöjä, mutta se syö muita pieniä ruokia, kuten marjoja. Vesikarhu on muuttolintu ja viettää kylmät talvet Länsi-Afrikassa. Monien vuosien epävarmuuden jälkeen suurimman osan Euroopan väestöstä talvehtivat alueet löydettiin lopulta Djoudjin kansallisesta lintujensuojelualueesta Senegalista, jossa tällä alueella oli 5-10 000 lintua. Vesilintujen lounaaseen suuntautuva muuttoreitti tarkoittaa, että se kulkee säännöllisesti Ison-Britannian länteen asti.



saksanpaimenkoira rottweilerin sekoitusikä

Tämä pieni ohituslintu on laji, joka löytyy märästä sedge-vuoteesta, jonka kasvillisuus on alle 30 senttimetriä. Viemäröinti on tarkoittanut, että tämä laji on vähentynyt ja sen linnoitus on nyt Etelä-Valkovenäjän Polesien alue, jossa 70% maailman väestöstä kasvaa.

Parittelun ja tiineyden jälkeen 3-5 munaa munitaan pesään matalalla kasvillisuudella. Vesikirppu on erittäin siveä, sillä useimmilla miehillä ja naisilla on jälkeläisiä useiden kumppaneiden kanssa. Vesirokkaran munat ovat ruskeita ja tiheästi täplikkäitä kellertävän harmailla.



parhaat australialaiset paimenseokset

Aquatic Warblers -laulu on nopea, värisevä ja-ja-ja, joka on erotettu tyypillisesti akrocefaliinin (warbler) pillillä.

Aquatic Warblersin nykyinen tila on se, että se on lueteltu suojelulintujen punaisessa luettelossa. Suojattu vuoden 1981 Wildlife and Countryside Act -lain, EY: n lintudirektiivin liitteen I ja Bernin yleissopimuksen liitteen II nojalla.