Andien Flamingo

Kuten kaikki flamingot, se asettaa yhden liidun valkoisen munan mutakammioon.

Andien flamingo on luokiteltu haavoittuvaksi (VU), jonka katsotaan olevan vaarassa kuolla sukupuuttoon luonnossa.



Andien flamingo (Phoenicopterus andinus) on lintulaji flamingo-perheessä, joka rajoittuu korkeisiin Andeihin Etelä-Perussa, Boliviassa, Pohjois-Chilessä ja Luoteis-Argentiinassa. Se liittyy läheisesti pienempään Jamesin Flamingoon, ja nämä kaksi sijoittuvat Phoenicoparrus-sukuun. Kuten kaikki flamingot, se asettaa yhden liidun valkoisen munan mutakammioon. Andien flamingot, kuten kaikki flamingot, ruokkivat suodattamalla pieniä esineitä vedestä erikoistuneilla laskuillaan. Lisää



Jamesin flamingo on pienempi kuin Andien flamingo ja on keskimäärin 3 jalkaa (90–92 cm). Heillä on erittäin pitkä kaula, joka koostuu 19 pitkästä kohdunkaulan nikamasta, mikä mahdollistaa paljon liikkumista ja pään pyörimistä. Heidän pitkät ohuet jalkansa luonnehtivat myös heitä. Polvi ei ole näkyvissä ulkoisesti, mutta se sijaitsee jalan yläosassa. Jalan keskellä oleva nivel, joka useimmiten olettaa olevan polvinivel, on itse asiassa nilkanivel. Lisää

aikuinen kultainen cocker retriever

Andien Flamingo-poikaset pyöristetään Laguna Coloradassa, Boliviassa, jotta he voisivat yhtyä huhtikuussa 2008. He nauttivat nyt 25 kertaa suuremmasta suojelualueesta. La Paz, Bolivia: Eilen täällä vietetyt juhlat merkitsivät Etelä-Bolivian alueen tunnustamista kansainvälisesti tärkeäksi kosteikoksi (tai Ramsarin alueeksi), joka on suurin ilmoitettu Etelä-Amerikan 7000 km pituisessa Andien vuoristossa. Lisää



Andien flamingo on ainoa flamingolaji, jolla on keltaiset jalat ja jalat. Sen lasku on kellertävä kuin Jamesin Flamingossa, mutta siinä on paljon laajempi musta kärki. Andien flamingo on vaarassa kuolla sukupuuttoon metsästyksen, sen pitkän lisääntymisjakson ja lisääntymispaikkojen vähäisen määrän takia ympäri maailmaa. Lisää

Arvioiden mukaan Andien flamingojen populaatio on vähentynyt jopa 24% 1980-luvun puolivälistä lähtien (2). 1900-luvun puolivälissä munankokoelma oli laajaa ja tuhansia kerättiin vuosittain tuhoisilla tuloksilla (2). Elinympäristön huonontuminen kaivostoiminnan muodossa ja kuivuuden aiheuttama vesipitoisuuden lasku ovat myös vaikuttaneet tämän lajin vähenemiseen (2). Lisää

Andien flamingo (Andien flamingo) (Phoenicopterus andinus) on flamingo-perheen lintulaji, joka liittyy läheisesti pienempään Jamesin flamingoon, ja nämä kaksi sijoittuvat Phoenicoparrus-sukuun. Levinneisyys / alue Alue on rajattu korkeisiin Andeihin Etelä-Perussa, Boliviassa, Pohjois-Chilessä ja Luoteis-Argentiinassa. Kuvaus Suurin osa höyhenistä on vaaleanpunaista valkoista. Lisää



sekoita nyrkkeilijä ja pitbull

Iso, kaunis Andien flamingo on yksi Andeista kotoisin olevista kolmesta flamingolajista. Suhteellisen pitkäikäinen lintu, tämä flamingo voi kulkea valtavia matkoja - 200: sta yli 700 mailiin yhdessä päivässä. Ympäristötekijät näyttävät vaikuttavan voimakkaasti sen liikkumiseen, etenkin sen suosiman elinympäristön tila Andien korkeilla kosteikoilla, joiden pohjavesialueet on ladattava joka kesä. Valitettavasti näillä kosteikoilla - ja flamingolla - on useita uhkia, kuten mineraalien louhinta ja veden kulkeutuminen. Lisää

KUVAUS: Andien flamingo on sekä harvinaisin että korkein kaikista kuudesta flamingo-lajista. Sillä on perinteinen vaaleanpunainen väri koko kehossaan, vaaleankeltaisilla kasvoilla ja mustilla hännän höyhenillä. ELINKOHTA: Nämä flamingot suosivat matalia kosteikkoja Andien vuoriston eri korkeuksissa. Suurin osa näistä kosteikoista on endoreettisia eli 'suljettuja' vesimuodostumia, jotka eivät valuta mereen, joten ne ovat alttiita kuivumiselle ja ovat riippuvaisia ​​kesäsateista niiden lataamiseksi. Lisää

Andien flamingon aiheista keskustellaan seuraavissa paikoissa Britannicassa. Valikoivat viitteet * flamingot (flamingo (lintu)) ... Kaksi pienempää lajia, jotka elävät korkealla Etelä-Amerikan Andien vuoristossa, ovat Andien flamingo (Phoenicoparrus andinus) ja puna- tai James-flamingo (Phoenicoparrus jamesi). Ensimmäisellä on keltaisissa jaloissaan vaaleanpunainen nauha, ja jälkimmäisessä ... Lisää

kultainennoutaja cockerspanieli sekoitus

Andien flamingojen itsenäinen vankeudessa oleva populaatio on Wildfowl and Wetlands Trustin ohjelmassa Slimbridgessä Isossa-Britanniassa. Nämä linnut tarjoavat hyödyllisiä tutkimuskohteita tämän lajin käyttäytymiseen liittyvistä näkökohdista. Andien kaivostyöläiset tappavat Andien flamingoja rasvansa vuoksi ja uskovat sen parantavan tuberkuloosia. Muinaisen Perun moche-ihmiset palvoivat luontoa korostaen eläimiä ja kuvasivat usein flamingoja taiteessaan. Löydetty Songbird Remix Flamingos -sivustolta Haettu osoitteesta http://www.empken.com/wiki/index. Lisää

Andien flamingo Phoenicoparrus andinus on Etelä-Amerikan suurin flamingo, ja se löytyy Perun, Chilen, Bolivian ja Argentiinan korkeilta Andien tasangoilta. Sen erottaa kaikista muista flamingoista keltaiset jalat, vaaleanpunainen-violetti höyhenpeite ja suuri määrä mustaa näkyvissä istuessaan. Se liittyy läheisimmin Jamesin Flamingoon, ja nämä kaksi ovat ainoat Phoenicoparrus-suvun jäsenet. Lisää

Andien flamingo on suuri lintu, jolla on vaaleanpunainen runko ja syvä vaaleanpunainen kaula, keltaiset jalat sekä vaaleankeltainen ja musta nokka. Tämän lajin mustat ensisijaiset höyhenet muodostavat suuren kolmion, kun se istuu. Andien flamingo asuu Perun, Chilen, Bolivian ja Argentiinan korkealla Andien tasangolla. Lajirodut vain kymmenessä paikassa ja lukumäärä on vähentynyt voimakkaasti 1990-luvun alusta lähtien. Noin 34 000 Andien flamingoa on jäljellä ja jalostuksen onnistuminen on jatkuvasti heikkoa. Lisää

brindle pit bull-pentu

Andien Flamingolla on vaaleanpunaiset siivet ja ohuet pitkät jalat, jotka näyttävät oksilta. Heidän lukumääränsä on pudonnut siihen pisteeseen, että he ovat vaarassa kuolla sukupuuttoon, koska ihmiset ottavat munansa ja saastuttavat järvien ympäristöä. Lisää

Suojelutila: Andien flamingo on haavoittuva hauskoja tosiasioita ?? Flamingon vaaleanpunainen väri, joka on erittäin tärkeä lisääntymisen stimuloimiseksi, tulee heidän syömistään ruoasta, mukaan lukien levät, piilevät ja pienet vesihyönteiset ja äyriäiset. ?? Flamingot pitävät yrityksestä! Itä-Afrikassa yli miljoona pienempää flamingoa voi kokoontua yhteen muodostaen suurimman lintujen joukon. ?? Yhdellä jalalla seisominen on todella mukavin lepoasento. Lisää

Andien flamingo on ainoa laji, jolla on keltaiset jalat ja jalat. FLAMINGOS Pitkät jalat ja pitkä, kaareva kaula ovat kaikkien flamingo-lajien ominaisuuksia. C. Liitteet. 1. Jalat.LK a. Aikuisten flamingojen jalat ovat pitkät ja karat. Lisää

Andien flamingoilla on kova kutiseva kutsu, joka on samanlainen kuin hanhen, he kommunikoivat myös siipisaluutin avulla, ojentamalla kaulaansa ja kääntämällä hännänsä ylös. Elinympäristö Andien flamingoja löytyy Andien vuorien järvistä ja laguuneista. Ne ovat erittäin ahneita lintuja ja muodostavat parvia, jotka sisältävät tuhansia yksilöitä. Ruokavalion Andien flamingot ovat suodatinsyöttölaitteita, ja ne ruokkivat pääasiassa piimaa ja levää. Lisää

Andien flamingoilla on alle 50000 yksilöä, ja Punan tai Jamesin flamingoja on alle 100 000. 1970-luvulta lähtien suurin osa flamingo-populaatioista Etelä-Amerikassa on vähentynyt voimakkaasti. Ihmisen toiminta aiheuttaa flamingoille vakavimmat ongelmat johtuen litiumin louhinnasta, veden kulkeutumisesta, munankorjuusta, maataloudesta, teollisista hankkeista, matkailuun liittyvistä häiriöistä ja kalojen tuomisesta järviin. Muut linnut ja jotkut nisäkkäät syövät munat ja poikaset. Näille kauniille linnuille on kuitenkin toivoa. Lisää